Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Καταζητούμενοι για τρομοκρατία οι ληστές της Κοζάνης!


Μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» είναι σύμφωνα με την αστυνομία δύο από τους συλληφθέντες της διπλής ληστείας που έγινε σε ταχυδρομείο και τράπεζα στην Κοζάνη.

Ο βαρύς οπλισμός που χρησιμοποίησαν οι δράστες αλλά και η αρνητική στάση (;) με την οποία αντιμετωπίζουν τους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή τους, ήταν αρκετά για να κατηγωριθούν ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης! (Λες και οποιοσδήποτε έχει συληφθεί και κρατήται ...είναι στα μέλια με τους αστυνομικούς!)
Μετά την ταυτοποίηση ότι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες είναι καταζητούμενα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μεταβαίνει στην περιοχή για να αναλάβει την ανάκριση και τις έρευνες.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα χρήματα θα πήγαιναν στο «ταμείο» της οργάνωσης.
Το χρονικό της ληστείας και των σηλλήψεων .
Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε το πρωί, λίγο μετά τις 10:00 στο Βελβεντό της Κοζάνης.
Μια ομάδα 10 κουκουλοφόρων εισέβαλε ταυτόχρονα στο Ταχυδρομικό κατάστημα και στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας. Οι δράστες ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ. Απαίτησαν τα χρήματα από τους υπαλλήλους και διέφυγαν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απο την Αγροτική τράπεζα οι ληστές πηραν 200.000 ευρώ ενώ από το Ταμιευτήριο πήραν περίπου 5.000 ευρώ.
Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν 3 ύποπτους στην περιοχή της Βέροιας και τους συνέλαβαν. Μέσα στο όχημά τους, οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχε βαρύς οπλισμός.
Ένας ακόμη άνδρας συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε ένα όχημα με διακριτικά ασθενοφόρου το οποίο φαίνεται ότι χρησιμοποίησαν οι δράστες στη ληστεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου