Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Μιχαλολιάκος:Ο Σαμαράς έχει ευκαιρία να γίνει ο Λίνκολν της Ελλάδας


asimbibastos news
Μιχαλολιάκος:Ο Σαμαράς έχει ευκαιρία να γίνει ο Λίνκολν της Ελλάδας
Άχαρο χαρακτήρισε τον ρόλο του πρωθυπουργού να υπερασπιστεί το μνημόνιο τρία χρόνια μετά την εξαγγελία του από τον Γιώργο Παπανδρέου στο Καστελόριζο, ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.


Ο Νίκος Μιχαλολιάκος υπογράμμισε κατά την ομιλία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, την ανάγκη να στηριχθούν οι αγρότες με έργα και όχι με λόγια και «μικροπαροχές». Ταυτόχρονα, επέρριψε ευθύνες στα κόμματα και στο πολιτικό σύστημα για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος.
Ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε «ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας» τον πρωτογενή τομέα, υπενθυμίζοντας ότι αυτός ήταν που έσωσε το έθνος πολλές φορές στο παρελθόν. Κατηγόρησε επίσης τα κόμματα που διακυβέρνησαν τη χώρα ότι όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπιζαν τους αγρότες σαν ψηφοφόρους, σαν «εκλογική πελατεία», όπως είπε χαρακτηριστικά, και όχι ως «ραχοκοκαλιά του έθνους».
Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής σημείωσε ότι το αγροτικό ζήτημα δεν αφορά το μνημόνιο, αλλά όλα τα χρόνια της παρουσίας της χώρας μας στην Ε.Ε. «Το 1981 ήμασταν μια παραγωγική χώρα και συμφωνήσαμε τότε την ένταξή μας στην Ε.Ε. συμφωνώντας να πάψει η χώρα να είναι παραγωγική», παρατήρησε, ενώ διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν η Ελλάδα να κάνει αθρόες εισαγωγές κηπευτικών από χώρες πολύ λιγότερο ευνοημένες κλιματικά.
Περιγράφοντας το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ως υπουργείο διεκπεραίωσης των κοινοτικών επιδοτήσεων, πολύ μακριά από την ανάπτυξη, πρότεινε την ανάκληση των αδειών παραμονής των μεταναστών που εργάζονται στα χωράφια και προκάλεσε αίσθηση, όταν ολοκληρώνοντας, απευθύνθηκε στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας: «Έχετε την ευκαιρία να γίνετε ο Αβραάμ Λίνκολν της Ελλάδας, διώχνοντας όλους τους παράνομους μετανάστες».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου