Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Προσήγαγαν κι άλλους Έλληνες πολίτες, εξευτελίζοντας τους!

asimbibastos news

Μετά την αναίτια προσαγωγή 30 Ελλήνων και την παράνομη μεταφορά τους στην Αμυγδαλέζα, προ λίγων ημερών , άλλο ένα περιστατικό αποκαλύπτει ότι πλέον η ΕΛ.ΑΣ είναι εντελώς ανεξέλεγκτη!
Το περιστατικό έχει ως εξής:

Πατέρας και γιος επενέβαιναν σε μηχανή , όταν ξαφνικά περιπολικό τους έκανε σήμα να σταματήσουν.
Όταν ρώτησαν τι συνέβαινε , η απάντηση ήταν ότι επρόκειτο απλά για έλεγχο ρουτίνας μόνο που... αποδείχθηκε ότι δεν ήταν έτσι!
Αφού τους κράτησαν περισσότερο από μια ώρα στο περιπολικό, τους μετέφεραν στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα (το Α.Τ Δάφνης). Εκεί μετά από πολύωρη και εντελώς αναίτια κράτηση  , τους ανάγκασαν με την πρόφαση ότι θα έκαναν σωματικό έλεγχο , να γδυθούν και να παραμείνουν τελείως γυμνοί. Οι άνθρωποι αρχικά αντέδρασαν αλλά στην συνέχεια αναγκάστηκαν να υποκύψουν στις προσταγές των αστυνομικών!
Το περιστατικό κατήγγειλαν επώνυμα  από κοινού πατέρας και γιος στο δελτίο του EXTRA .
Προς το παρόν δεν έχει δοθεί εξήγηση από εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Το φοβερό  είναι ότι οι πανελίστες-δημοσιογραφίσκοι του καναλιού, ζήταγαν αποδεικτικά στοιχεία για τα λεγόμενα των παθόντων! Λες και είναι ποτέ δυνατόν, όταν κρατήσαι παράνομα, να βγάζεις και φωτογραφίες των τεκταινόμενων εντός του τμήματος!
Αίσχος! Ο φασισμός έχει  επικρατήσει κατά κράτος και δεν κρατούνται ούτε καν τα προσχήματα!
Η αστυνομία δεν έχει απλά αφήσει τους πολίτες στο έλεος του κάθε εγκληματία, αλλά υπηρετώντας τα συμφέροντα της προδοτικής μας κυβέρνησης, τρομοκρατεί τον απλό κόσμο , υποβάλλοντας τους σε εξευτελιστικές διαδικασίες , καταπατώντας κάθε έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας υοθετόντας η ίδια το ρόλο εγκληματία!
Για πόσο ακόμα θα παραμένουμε θεατές; Μέχρι να γίνουμε το επόμενο θύμα τους;



Ασυμβίβαστη Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου