Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Πρωτοφανείς σκηνές σε εξέλιξη στις φυλακές Τρικάλων ! Απίστευτο μακελειό!


asimbibastos news

Το ΕΚΑΒ δεν μπορεί να παραλάβει τους τραυματίες

Ένα δίχως προηγούμενο μακελειό συνεχίζεται από τις 8.30 το βράδυ έως την ώρα αυτή στις φυλακές Τρικάλων, με πάνοπλους Αλβανούς οπλισμένους με καλάσνικοφ, που συνεχίζουν να πυροβολούν στο εσωτερικό της φυλακής.

Στις 8.30 το βράδυ πλησίασαν το εξωτερικό μέρος της φυλακής δύο βαν και οι Αλβανοί που ήταν μέσα άρχισαν να πυροβολούν τις εξωτερικές σκοπιές της φυλακής. 

Την ίδια στιγμή, ομάδα Αλβανών ανέβηκε στην ταράτσα και άρχισε να πυροβολεί στο εσωτερικό των φυλακών.

Δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι τραυματισμένοι, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφτασε στη φυλακή Τρικάλων για να τους παραλάβει δέχθηκε καταιγιστικά πυρά από τους Αλβανούς, με αποτέλεσμα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να παραμένουν τραυματισμένοι και σε κρίσιμη κατάσταση μέσα στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή των Τρικάλων, η ομάδα των Αλβανών που είναι στην ταράτσα της φυλακής έχει μεγάλη δύναμη πυρός και πυροβολούν με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα η αστυνομική δύναμη που έχει φτάσει έξω από τη φυλακή να μη μπορεί να μπει μέσα.

Την ίδια στιγμή, διατάχθηκε από το αρχηγείο της αστυνομίας σε ολόκληρη τη χώρα, όπου βρίσκονται φυλακές, να ενισχυθεί η δύναμη της αστυνομίας, γιατί στο αρχηγείο της αστυνομίας υπάρχουν πληροφορίες για ενδεχόμενη εξέγερση σε άλλες φυλακές.

Ειδικότερα, στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης, αλλά και στις φυλακές Αγίο Στεφάνου της Πάτρας, αλλά και στην Κέρκυρα, έχουν ληφθεί εξωτερικά των φυλακών έκτακτα μέτρα ασφαλείας, όπως επίσης και στις φυλακές Κορυδαλλού στην Αθήνα, φοβούμενοι για επέκταση της εξέγερσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου