Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Το ιδανικό κραγιόν για κάθε περίσταση!




Υπάρχει γυναικεία τσάντα χωρίς έστω ένα κραγιόν; Αποκλείεται! Και άβαφτη να είναι μια γυναίκα, ένα άχρωμο lip gloss θα το βάλει. Κοινώς, τα χείλη της, λόγω του ότι είναι πιο εύκολο, γρήγορο και θελκτικό ταυτόχρονα, τα έχει επί το πλείστον βαμμένα.

Το κραγιόν δίνει στα χείλη λάμψη και γοητεία που σαγηνεύει προκαλώντας ερωτισμό και πάθος! Όταν μιλάμε με κάποιον, κοιτάει τα χείλη μας οπότε τι καλύτερο από τα να έχουμε πάντα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα χείλη, προκειμένου να τον… κερδίσουμε!

Κραγιόν υπάρχουν σε διάφορες μορφές και αποχρώσεις. Ας μάθουμε λοιπόν να χρησιμοποιούμε σωστά κάθε τύπο κραγιόν, για κάθε περίσταση.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι όλα τα κραγιόν ανεξάρτητα από την ποιότητά τους δεν ταιριάζουν σε ξηρά και αφυδατωμένα χείλη, γι' αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε συστηματικά προϊόντα ενυδάτωσης για τα χείλη, τα οποία προστατεύουν από τα καιρικά φαινόμενα και βοηθούν στο να διατηρούνται τα χείλη μας απαλά. Χείλη σκασμένα και ταλαιπωρημένα, καλύτερα να μην βάφονται. Άρα ασχολούμαστε πρώτα με την περιποίηση τους και μετά με τον καλλωπισμό τους.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι ένα κραγιόν μπορεί να διορθώσει το σχήμα που έχουν τα χείλη μας. Για μικρά χείλη χρησιμοποιούμε ένα μολύβι στην απόχρωση των χειλιών μας και δημιουργούμε περίγραμμα λίγο πιο έξω από το φυσικό σχήμα τους. Μετά γεμίζουμε με το κραγιόν, φτάνοντας μέχρι την γραμμή του μολυβιού πια, με ένα πινελάκι.

Αν τώρα τα χείλη σας είναι μεγάλα, αποφεύγουμε τα lip gloss γιατί θα τα τονίσουν πιο πολύ. Επιλέξτε κραγιόν με σκούρες αποχρώσεις και κάντε περίγραμμα λίγο πιο μέσα από αυτό των χειλιών σας, γεμίζοντάς το σκούρο κραγιόν.

Αν θέλουμε να δείχνουμε αυστηρές, επιλέγουμε ματ. Αν θέλουμε να είμαστε πιο juicy, βάζουμε lip gloss.Για προχωρημένες και βραδινές εμφανίσεις χρησιμοποιούμε μεταλλικό. Αν επιθυμούμε ένα αισθησιακό αλλά διακριτικό αποτέλεσμα, βάζουμε ιριδίζον ή με glitter. Tέλος, για αποτέλεσμα διαρκείας, χωρίς να χρειάζεται ανανέωση, επιλέγουμε ένα long lasting προϊόν.

Ακολουθείστε αυτές τις συμβουλές μου και σίγουρα θα αποκτήσετε χειλάκι πετροκέρασο για… φίλημα!


Πηγή: diatrofi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου