ΥΛΙΚΑ:
- 1 κιλό σπανάκι
- μισό σακουλάκι φασόλια μαυρομάτικα
- ένα κουτάκι σάλτσα ντομάτας ή φρέσκια ντομάτα αν έχετε
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
- κύμινο (σε σκόνη και σε σποράκια)
- μία κουταλιά κάρυ
- αλάτι πιπέρι
- Βράζουμε τα φασόλια και μετά πετάμε το νερό αυτό.
- Σε λίγο νεράκι - και όχι λάδι - μαραίνουμε το κρεμμύδι και στη συνέχεια βάζουμε τη σάλτσα, νερό και τα μπαχαρικά και αφήνουμε να πάρουν μία βράση για να μαγειρευτεί το κρεμμυδάκι.
- Τέλος ρίχνουμε το σπανάκι και σε ένα τεταρτάκι περίπου το φαγάκι μας είναι έτοιμο.
- Σερβίρεται ζεστό και όποιος θέλει ρίχνει ελαιόλαδο στο πιάτο του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου