Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ελπίδες για την ΑΕΚ στο Περιστέρι

ΑΕΚ: Ελπίδες για νίκη σε Περιστέρι και... ΕΠΟ | onsports.gr 
 
Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League «πάγωσε» την ΑΕΚ αργά το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο άμεσα δόθηκε το σύνθημα για την επόμενη μέρα.
Αμέσως μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στα γραφεία της Λίγκας, στην Ένωση υπήρχε μια αισιοδοξία για την αποφυγή της τιμωρίας της αφαίρεσης βαθμών, καθώς θεωρούσαν πως προσκόμισαν αρκετά στοιχεία για να αποδειχτεί η υπαιτιότητα του Σταύρου Τριτσώνη στην οριστική διακοπή του αγώνα. Ωστόσο η ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης τους ξάφνιασε δυσάρεστα, αν και είχαν προετοιμαστεί και γι’ αυτό το ενδεχόμενο.
Στην ΑΕΚ θα επιχειρήσουν τις επόμενες κρίσιμες επτά μέρες να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση σε δύο... ταμπλό. Αρχικά, μονόδρομος αποτελεί η νίκη της στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της αγωνιστικά, ενώ την Τετάρτη θα δώσουν την έσχατη μάχη στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για ανατροπή της πρωτόδικης ποινής περί αφαίρεσης βαθμών.
Πάντως, η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League προκαλεί αρκετά ερωτήματα και το σκεπτικό της ήδη μελετάται από το νομικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων». Απορία προκαλεί πως αν και επιβλήθηκαν οι μέγιστες ποινές σύμφωνα με τον ΚΑΠ, δεν μέτρησαν τον πειθαρχικό κώδικα και δεν έθεσαν θέμα τιμωρίας της έδρας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου