Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ F.E.M.A.

asimbibastos news

Αυτό το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και σκεφτήκαμε να το αναδημοσιεύσουμε και εμείς μετά από μια σειρά γεγονότων και συζητήσεων  των τελευταίων μηνών.

Οι συζητήσεις αυτές μεταξύ ανθρώπων στις γειτονιές της Αθήνας περιστρέφονταν γύρω από το Σχέδιο Ξένιος Ζεύς .
Όταν ξεκίνησε , επικράτησε ένα θετικό κλίμα μεταξύ των καταστηματαρχών και των κατοίκων στις περιοχές του κέντρου, της Πατησίων, της Κυψέλης... όπου το πρόβλημα ήταν αρκετά έντονο.
Τον τελευταίο μήνα όμως όταν καταλάγιασε και ο αρχικός ενθουσιασμός ότι ... θα γλίτωναν οι γειτονιές μας από το έγκλημα, άρχισαν μερικοί να αναρωτιόνται...


Ωραία... τους μάζεψαν - αυτό είναι προφανές! Άδειασαν οι δρόμοι και οι πλατείες ... και τι τους έκαναν; Όταν μάλιστα  σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας  στην Αττική:
''•Προσήχθησαν 77.526 αλλοδαποί.
 •Συνελήφθησαν 4.435 αλλοδαποί, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα.''
Οι υπόλοιποι 73.000 που πήγαν; Γιατί δεν επέστρεψαν; 
Πώς εξαφανίζονται 73.000 άνθρωποι; 
Αφέθηκαν ελεύθεροι; Δεν διευκρινίζεται! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά τις ''σκούπες'' και τις μαζικότατες προσαγωγές απλά ... εξαφανίστηκαν!
Και πριν σπεύσει ο οποιοσδήποτε να μας κατηγορήσει για μεροληψία υπέρ αλλοδαπών και άλλα γνωστά ...ξεκαθαρίζουμε:
Είναι γενικά ύποπτο και επικίνδυνο να μπορούν να ''εξαφανιστούν'' μαζικά δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι χωρίς να γίνεται γνωστό το πώς έγινε αυτό! Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να γίνει το ίδιο με Έλληνες! Μην ξεχνάμε τα περιστατικά αναίτιας προσαγωγής και μεταφοράς Ελλήνων στην Αμυγδαλέζα και το αντίστοιχο πατέρα και γιου στο Α.Τ Δάφνης .

Είναι άλλο πράγμα να καταπολεμήσουμε την εγκληματικότητα και εντελώς άλλο πράγμα να ''εξαφανίσουμε'' με οποιονδήποτε τρόπο ανθρώπους, ασχέτως καταγωγής! 

Απλά σκεφτείτε το...


Ασυμβίβαστη Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου