Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Aυτοκτόνησε αστυνομικός στο Ελ. Βενιζέλος

asimbibastos news


Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία ενός αστυνομικού μέσα στις τουαλέτες του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Ο αυτόχειρας Χριστόφορος Κωστίκος βρισκόταν το μεσημέρι στο αεροδρόμιο μαζί με συναδέλφους του, με τους οποίους συζητούσε. Κάποια στιγμή απομακρύνθηκε και έπειτα από λίγα λεπτά ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί. Aυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του περίστροφο. Η πρώτη σφαίρα τον βρήκε στο σαγόνι, ενώ πυροβόλησε ασυναίσθητα και δεύτερη φορά.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και της ασφάλειας του διεθνούς αερολιμένα κατευθύνθηκαν προς τις τουαλέτες, όπου τον εντόπισαν νεκρό.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 34χρονος είχε αποσπαστεί το τελευταίο διάστημα στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και υπηρετούσε στον χώρο του αεροδρομίου.



(To όχημα παραλαμβάνει τη σορό του αυτόχειρα)


Δεν ήταν σε καλή κατάσταση

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο 34χρονος πριν από μερικές ημέρες είχε εκμυστηρευτεί σε κοντινό του πρόσωπο ότι αντιμετώπιζε προβλήματα οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως.

«Είχε αναφέρει σε κοντινό του πρόσωπο ότι αντιμετώπιζε προβλήματα. Δεν περιμέναμε να φθάσει σε αυτό το σημείο. Αυτό που έγινε είναι τραγικό», επισημαίνουν καλά ενημερωμένες πηγές. Το οικογενειακό του περιβάλλον ωστόσο φαίνεται να υποστηρίζει ότι ο θανών δεν αντιμετώπιζε προβλήματα, εκφράζοντας την άποψη πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τον θάνατό του.

Όπως έγινε γνωστό, o 34χρονος ήταν παντρεμένος και δεν είχε παιδιά. Την περίοδο 2004 - 2007 εργαζόταν σε κλιμάκιο της ΕΥΠ στο αεροδρόμιο και μετά εντάχθηκε στο δυναμικό της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Τον Νοέμβριο του 2009 επέστρεψε και πάλι στις Μυστικές Υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου