Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει κάνει το Εθνικό Κτηματολόγιο... οικογενειακή επιχείρηση!


asimbibastos news

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει κάνει το Κτημοτολόγιο... οικογενειακή επιχείρηση









Σε οικογενειακή επιχείρηση του Άδωνι Γεωργιάδη και της συζύγου του κοντεύει να μετατραπεί το Κτηματολόγιο ΑΕ. Είναι γνωστό ότι η κα. Αγγελική Πουλάκου πεθερά του κ. Γεωργιάδη προσελήφθη χωρίς προκήρυξη ως ιδιαιτέρα του Προεδρου της Κτηματολόγιο Α.Ε., Χρήστου Γούλα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό δεν ήταν αρκετό και έτσι προσέλαβε και τη νύφη της, τη γυναίκα του γιου της και αδελφού της Ευγενίας Μανωλίδου.
Σύμφωνα με το ventetta.blogspot, αναφέρεται ότι κατά σύμπτωση είναι η κόρη του πρώην Υπουργού της ΝΔ, Απόστολου Ανδρεουλάκου. Και ο κατάλογος συνεχίζεται. Προσελήφθη στο Κτηματολόγιο και ο Νίκος Γεωργαντάς ο οποίος παρουσιάζει εκπομπή στο Τηλε-Άστυ για το χρηματιστήριο.
Επίσης, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν έρθει πάνω από δέκα στελέχη του ΛΑΟΣ, στο Κτηματολόγιο προσωπικές επιλογές του Άδωνη Γεωργιάδη για να πλαισιώνουν...την πεθερά του. Εθνικό Κτηματολόγιο είναι αυτό ή Μπουμπουκολόγιο; 

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΗΤΕΣ... ΠΡΟΔΟΤΕΣ... ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ... ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΑΠΟ ΨΗΛΑ... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΡΘΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ... ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή