Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ»


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλοντας την βάρβαρη επίθεση με ξύλο, χημικά και συλλήψεις που δέχτηκαν από τα ΜΑΤ γυναίκες κάθε ηλικίας στον Κάκαβο της Χαλκιδικής.


«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε για πολλοστή φορά το πόσο καλά υπηρετεί την τρικομματική κυβέρνηση των μνημονίων και της εξαθλίωσης του λαού μας καθώς και τα ντόπια και ξένα συμφέροντα που νέμονται τον τόπο μας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη σημερινή ωμή επίθεση των κατασταλτικών δυνάμεων στις Σκουριές Χαλκιδικής. Όση βία κι αν χρησιμοποιήσουν, όση τρομοκρατία και αν προσπαθούν να σπείρουν στην ελληνική κοινωνία, αργά ή γρήγορα οι ανθρωποφύλακες και τα αφεντικά τους στην κυβέρνηση θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των τριών συλληφθεισών γυναικών στις Σκουριές καθώς και των δύο προφυλακισθέντων αγωνιστών από την Ιερισσό. Απαιτούμε την εκκένωση του Κάκαβου και της ευρύτερης περιοχής της Ιερισσού από τις δυνάμεις κατοχής των ΜΑΤ και της Αστυνομίας. Να σταματήσει τώρα η τρομοκρατία στη Χαλκιδική!

Καλούμε όλον τον λαό να σταθεί στο πλευρό των Χαλκιδικιωτών στον αγώνα για Γη κι Ελευθερία, για Ζωή κι Αξιοπρέπεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου