Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ: Υπέρ του μνημονίου αποφάσισαν στις 31/5/13 Αν. Ελ. , Σύριζα, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ.

asimbibastos news

Ο Νότης Μαριάς, στο Σύνταγμα.



 Το απόλυτο ξεμπρόστιασμα ήταν η σημερινή συγκέντρωση για όλα τα δήθεν αντιμνημονιακά κόμματα που με την στάση τους έδειξαν ότι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με την κυβερνητική πολιτική και τα μνημόνια.
 Την ώρα που η χώρα υφίσταται το μεγαλύτερο ξεπούλημα στη Ιστορία της, την ώρα που το εργατικό κίνημα δέχεται πλήγμα μεγαλύτερο και από αυτό που επέφερε η Θάτσερ στην Αγγλία.  Την ώρα που ο κοινωνικός ιστός είναι διαλυμένος και ο κύριος Προβόλους μόλις χτες ανακοίνωσε την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων που σύμφωνα με τις προβλέψεις του δεν θα μπορούν να δίνουν συντάξεις την περίοδο 2020 έως 2060 (!) , ένας άνθρωπος εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό καλεί λαό και βουλευτές  σε αντίσταση κατά του μνημονίου και των καταστροφικών μέτρων , πέρα από κόμματα κομματικές γραμμές. Μόνο με έναν κοινό στόχο . Ενεργοποίηση του άρθρου 120 του συντάγματος . Η απάντηση; Απόλυτη σιωπή! Όχι μόνο από τους δήθεν αντιμνημονιακούς βουλευτές αλλά και από τους ίδιους τους πολίτες... Ευτυχώς που η πρόταση συνέπεσε με συλλαλητήριο των Καθηγητών και των εργαζομένων στο Μετρό για την άρση της επιστράτευσης, γιατί αλλιώς θα μίλαγε σε άδεια πλατεία...  Δυστυχώς οι υποστηρικτές της πρότασής του ήταν λιγότερα από 50 άτομα...

Φυσικά το γεγονός αυτό δεν μας εκπλήσσει αν και είναι τουλάχιστον απογοητευτικό... Είναι λογικό ότι πολίτες που βιώνοντας την σημερινή κατάσταση , φτάνουν μέχρι τον καναπέ τους, θα  εκλέγουν εκπροσώπους που η αγωνιστικότητά τους φτάνει μέχρι τα κανάλια!

Βέβαια και ο κύριος Μαριάς μας εξέπληξε στο τέλος αφού στην ομιλία του ανακοίνωσε ότι δεν μιλάει ως βουλευτής των Αν.Ελ .  αλλά σαν μέλος του πολιτικού κινήματος ''ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ'' !
Προφανώς αναμένουμε εξελίξεις...!



Η ομιλία Νότη Μαριά στο Σύνταγμα και... το κίνημα των αντιμνημονιακών πολιτών.














Η ΣΠΙΘΑ όπως πάντα σε όλες τις κινητοποιήσεις έδωσε δυναμικό παρόν!









Ο Λαφαζάνης συμμετέχει ενεργά στην πορεία.






 Οι δύο (και μοναδικοί) αντιμνημονιακοί βουλευτές... 





Reportage Ασυμβίβαστη Χ.
asimbibastos news

1 σχόλιο: