Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Παγωτό γιαούρτι

pagoto_giaourti_meli

Υλικά
3 φλιτζάνια γιαούρτι
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
Ξύσμα από ένα λεμόνι
 Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μίξερ το γιαούρτι, την κρέμα, τη ζάχαρη και το λεμόνι. Τοποθετείτε το μείγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης της. Εάν δεν διαθέτετε παγωτομηχανή, το τοποθετείτε σε ένα μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το ανακατεύετε με ένα κουτάλι ανά μισή ώρα μέχρι να παγώσει. Πριν σερβίρετε αφήνετε για 10 λεπτά έξω από την κατάψυξη. Συνοδεύεται με γλυκό του κουταλιού βύσσινο και καβουρδισμένα αμύγδαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου