Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο φερετζές του Φασίστα - Απάντηση στον "O ΙΟΣ"


asimbibastos news


«όσα δεν φτάνει η αλεπού......»

του Μανώλη Χατζηδημητρίου


Επιτέλους μάθαμε από τον «ΙΟ»  (εφημερίδα των συντακτών αρ.φύλλου  117 που κυκλοφόρησε στις 8/9 - 6 - 2013 και στις σελίδες 15 - 17 με γενικό τίτλο "Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ"   ότι: Η Σπίθα ανήκει στο "λαϊκό μέτωπο" της ακροδεξιάς. 

Γράφει ο συντάκτης στην σελίδα 17 , αφού έχει μιλήσει  για Βορίδη , Άδωνι , Πλέυρη, Λεπέν , Χρυσή Αυγή κλπ :  
«Το δημόσιο λιντσάρισμα» 
Ο πιο ακραίος τρόπος φίμωσης του πολιτικού αντιπάλου είναι το δημόσιο λιντσάρισμα, στο οποίο επιδίδονται τα στελέχη της εθνικόφρονος Ακροδεξιάς και οι προσωπικές επιθέσεις, με χρήση ακόμα και προσωπικών δεδομένων για τον εξευτελισμό όσων επιλέγουν ως στόχων. Το είδαμε στις περιπτώσεις της Μαρίας Ρεπούση, της Θάλειας Δραγώνα και παλαιότερα του Χρήστου Ροζάκη. Ακόμα και διαδήλωση εναντίον της κυρίας Δραγώνα διοργάνωσε ο ΛΑ.Ο.Σ., τότε που ήταν γενικός του γραμματέας ο κ. Άδωνις. 

 Η επιτυχία της Ακροδεξιάς είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει το δικό της "λαϊκό μέτωπο" επεκτείνοντας την κατασταλτική εθνικοφροσύνη ακόμα και σε εμβληματικές προσωπικότητες που κάποτε ανήκαν στην Αριστερά, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος έκανε μία πρωτοφανή δήλωση : 
(και γράφει την δήλωση διαστρεβλωμένη επίτηδες για να εξάγει άλλα συμπεράσματα και να κατασκευάσει εντυπώσεις ώστε να δικαιολογήσει την άποψή του. ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ παραβίασης της δεοντολογίας αφού ο δημοσιογράφος όταν ανοίγει εισαγωγικά για να γράψει αυτό που ειπώθηκε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ και ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ πλέκοντας τις λέξεις και φτιάχνοντας προτάσεις που αλλάζουν σε πολλές περιπτώσεις το νόημα αυτού που ειπώθηκε, όπως κάνει εδώ ο ΙΟΣ . Μετά μπορεί να πει ότι θέλει πληροφορώντας σωστά τον αναγνώστη για τα λεγόμενα και όχι τι νομίζει ό,τι εννοεί ο λέγων αυτά.    Συγκρίνετέ το εδώ  http://www.spitha-kap.gr/el/timeliness/facts/?nid=4311 )   με αυτό που γράφει Ο ΙΟΣ ότι είπε ο Μίκης). 
«Θέλει μια δύναμη μέσα σ' όλο αυτό τον κυκεώνα και την βρωμιά της ανθελληνικότητας που υπάρχει να στέκεις  και να λες εγώ είμαι πατριώτης. Εγώ αγαπώ την Ελλάδα. Τίποτα άλλο. [ ...] Οι λεπτεπίλεπτοι αριστεροί φτάσανε στον εθνομηδενισμό . Βλέπετε η κυρία Ρεπούση επιμένει ακόμα. Είναι βουλευτής και επιμένει. Εάν είχα την δύναμη θα έλεγα : " Είσαι εθνομηδενιστής;" , δηλαδή " δεν αγαπάς το έθνος , την πατρίδα σου κ.λπ.; Σου παίρνω το διαβατήριο . Πήγαινε να ζήσεις αλλού. Αυτή η γη που μένεις εδώ πέρα δεν είναι έτσι. Έχει αίμα μέσα εδώ πέρα . Είναι μεγάλο προσόν που ζεις στην Ελλάδα και είσαι Έλληνας. Αν δεν το καταλαβαίνεις, πήγαινε στην Νιγηρία. Γιατί κάθεται εδώ πέρα μαζί μας. Γιατί αυτό τον αέρα που αναπνέεις, αυτά που βλέπεις δεν έγιναν έτσι. Έγιναν από πατριώτες. Εμείς τα κάναμε αυτά».

και συνεχίζει Ο ΙΟΣ 
«Η δήλωση αυτή είναι καταπληκτική, διότι δείχνει ξεκάθαρα πώς το εθνικόφρων μίσος οδηγεί κατευθείαν στην χούντα (αυτή που αφαιρούσε ιθαγένειες και διαβατήρια των "ανθελλήνων" ) αλλά και στον ρατσισμό».
Συμπεράσματα :
Δηλαδή για τον «ΙΟ»  ο Μίκης εγκατέλειψε την αριστερά και έχει τώρα γίνει ακροδεξιός !!!

Χρυσή Αυγή, Καρατζαφέρης, ΣΠΥΡΙΔΩΝ - Άδωνις Γεωργιάδης (γιατί αυτό είναι το πλήρες όνομά του και κακώς δεν τον φωνάζουν και ΣΠΥΡΟ), Βορίδης, Πλευρης κ.λπ. μαζί με ΣΠΙΘΑ και Μίκης Θεοδωράκης είναι στον ίδιο χώρο, στο ίδιο μέτωπο, στο μέτωπο της εθνικοφροσύνης, του εθνικισμού, του εθνικοσοσιαλισμού, του φασισμού κ.τ.λ. !!!!!!!!!

Ο Μίκης έγινε και χουντικός αφού υιοθετεί , κατά τον «ΙΟ» , πρακτικές των απριλιανών !!!

Επίσης και Ρατσιστής !!!
Η Σπίθα δέ , δεν είναι τίποτα άλλο από δούρειος ίππος της ακροδεξιάς στον αριστερό χώρο !!!!

Το δικαιολογεί μάλιστα Ο «ΙΟΣ» με φωτογραφία που έχει βάλει από την "ημέρα της  μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων" 19 -5-2013 που η ΕΝΙΑΙΑ Σπίθα ΑΤΤΙΚΗΣ βρέθηκε στην συγκέντρωση και πορεία προς την τουρκική πρεσβεία με πανό που έγραφε : " Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΡΑ " 

και σχολιάζει Ο «ΙΟΣ» : " Η Σπίθα του Θεοδωράκη ζητάει το 2013 αναγνώριση μιας γενοκτονίας που έχει αναγνωριστεί από το 1994. "
(Σχόλιο δικό μου : Πράγματι Στις 24 Φεβρουαρίου 1994 η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαΐου ως «Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στον Μικρασιατικό Πόντο», ημέρα που ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα.

 Δεν ξέρει Ο «ΙΟΣ»  ότι οι τουρκικές κυβερνήσεις αρνούνται πως υπήρξε γενοκτονία και τοποθετούν επισήμως το θάνατο των Ελλήνων στα πλαίσια των ευρύτερων απωλειών του πολέμου, του λιμού ή άλλων κοινωνικών αναταράξεων; Δεν ξέρει ότι  η συγκέντρωση που γίνεται στην πλατεία Συντάγματος καταλήγει στην τούρκικη πρεσβεία με ψήφισμα που ζητά την αναγνώριση της γενοκτονίας από την Τουρκία; 

Ή ο συντάκτης αγνοεί πως υπάρχει ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ  που όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις κλείνουν τα μάτια επί της ουσίας στην  πίεση που χρειάζεται να ασκείται προς την διεθνή κοινότητα ώστε επιτέλους κάποτε να λάμψει η αλήθεια.).  
Απάντηση στον «ΙΟ»
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ
Μην επιχειρείτε κύριοι και κυρίες να κρύψετε τον ήλιο
Αργά ή γρήγορα θα σας κάψει. 
Τα ψέματα τελείωσαν για όλους.

Αυτό που πραγματικά φοβάστε είναι μην τυχόν και καταλάβουν οι πολίτες την κοροϊδία σας που προσπαθείτε με μανία όποτε η Σπίθα γίνεται γνωστή, να την τσουβαλιάζεται με τα εκτρώματα που μεγάλωσαν στην πολιτική ζωή του τόπου μας από πρακτικές σαν τις δικές σας, αφού εγκαταλείψατε την μόνη πολιτική που θα έφερνε στο προσκήνιο τον ΛΑΟ . Την πολιτική της πατριωτικής Αριστεράς. Της γνήσιας ΕΑΜΙΚΗΣ  Αριστεράς. Της Αριστεράς της επανάστασης και όχι των Αριστερών με μισθό που τους εκδώσανε κάποτε τα βιβλία και νόμισαν ότι ο αγώνας γίνεται μόνο μέσα από τον διάλογο. Ο αγώνας θέλει ΘΥΣΙΑ, κύριοι.. Και η Σπίθα έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται ούτε τα ματ ούτε τα δακρυγόνα ούτε τις προσαγωγές , τις απειλές και τα τοιαύτα.
Σας πείραξε πολύ που ο λαός ταυτίστηκε με την δήλωση του Μίκη αλλά και με του Χάρρυ Κλυνν και άλλων φωνών που είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ και βάζουν την Πατρίδα πάνω από το όποιο στενό συμφέρον τους.
Φοβηθήκατε μήπως και δημιουργηθεί ρεύμα που δεν θα το κουμαντάρει το σύστημα . Γιατί, κύριοι, ανήκετε στο ίδιο ακριβώς σύστημα με αυτούς που δήθεν αντιπαλεύεστε. 

Όταν έχουμε απεμπολήσει την Εθνική μας ανεξαρτησία  και δεν είμαστε κυρίαρχοι ούτε και τυπικά, εσείς τι λέτε; Ότι; Ότι ο δρόμος της Αριστεράς είναι να πάει στις εκλογές και να τις κερδίσει;

Και τολμάτε να κατηγορήσετε την Σπίθα και τον Μίκη για Φασιστική - Ρατσιστική συμπεριφορά  γιατί είναι πατριώτες όπως ήταν και ο ΑΡΗΣ και τόσοι άλλοι εκεί στα βουνά . Ο ΡΩΤΑΣ, Ο ΓΛΗΝΟΣ, Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ, Ο ΠΑΛΑΜΑΣ, Ο ΡΙΤΣΟΣ, Ο ΣΕΦΕΡΗΣ, Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ, Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, Ο ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Ο ΡΑΣΟΥΛΗΣ, Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ,  Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ, Ο ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ, Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ, Η ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  κ.λπ....... 

Πατρίδα, κύριοι, είναι τα καντηλάκια πάνω στους τάφους. 

Πατρίδα είναι η βρύση που τρέχει στα χωριά για να ξεδιψάσει τον άγνωστο διαβάτη.

Πατρίδα είναι η ΑΚΡΟΠΟΛΗ  και η Μακρόνησος, ο Αη Στράτης και ο Ψηλορείτης, 
Πατρίδα είναι το αίμα στην Καισαριανή και στην Κοκκινιά.

Πατρίδα είναι το δάκρυ της Παναγίας, η Σταύρωση και η Ανάσταση. Τα κόκκινα αυγά και τα κάλαντα των παιδιών στον δρόμο.

Πατρίδα είναι οι φωνές στο Σύνταγμα και η μεγάλη συγκέντρωση στα Προπύλαια. Πατρίδα είναι η 12 Φλεβάρη. 

Πατρίδα είναι το αίμα του Χριστούλα στο κυπαρίσσι της πλατεία Συντάγματος.
Πατρίδα είναι τα παιδιά που λιποθυμούν στο σχολείο.

Πατρίδα είναι η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει κι όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει. 

Πατρίδα είναι τα μουσεία μας. 

Πατρίδα είναι το Αιγαίο μας, η Θράκη μας......

Πατρίδα είναι τα βουνά της Χαλκιδικής, που οι κάτοικοί τους αντιστέκονται στον αφανισμό τους.

Πατρίδα είναι τα παιδιά που φεύγουν, για να βρουν ένα μεροκάματο στην ξενιτιά.
Πατρίδα είναι ο ΜΑΡΚΟΣ, Ο ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ, Ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ, Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ .....
Πατρίδα είναι Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ, Ο ΤΣΙΦΟΡΟΣ, Ο ΒΕΓΓΟΣ, Ο ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗΣ, Η ΜΕΛΙΝΑ, Ο Θ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ...
Πατρίδα είναι Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ, Η ΖΟΥΖΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ… 
Πατρίδα είναι τα μοναστήρια μας και η καμπάνα του χωριού.
Πατρίδα είναι Ο ΟΜΗΡΟΣ, Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, Ο ΘΑΛΗΣ, Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ, Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ, Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ, Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ κ.λπ........
Πατριδα ειναι  Ο ΔΙΓΕΝΗΣ.
Πατρίδα είναι ο ΣΟΛΟΜΟΣ, Ο ΜΠΑΫΡΟΝ, Ο ΦΕΡΑΙΟΣ, Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ....
και τόσα και τόσα άλλα…
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ    εεεεεεεεε  ;;;;;;
Πιστεύετε, αλήθεια, ότι αν ο Θεοδωράκης την 1η Δεκεμβρίου του 2010 δεν μιλούσε για πατριωτική αναγέννηση, θα είχε αυτή την άνοδο η Χρυσή Αυγή ; 
Πώς θα έδειχνε το σύστημα ότι δεν μπορεί κανείς να του ξεφύγει, αφού έβλεπε καθαρά ότι ο Μίκης δεν χαμπαριάζει;

Μόνο αν έβαζε στα μυαλά των ανθρώπων  το πατρίδα = φασισμός , ρατσισμός.
Έτσι και με την Αριστερά. Έβαλε στο μυαλό των ανθρώπων το Εθνομηδενισμός = Αριστερός, άρα μείνε εκεί που βρίσκεσαι, γιατί και στις δύο περιπτώσεις αυτό που θέλει το εξαρτημένο πολιτικό σύστημα είναι να κρατήσει το "κοπάδι" με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο στο μαντρί.
Η Σπίθα είναι που δεν είναι στο μαντρί. 

Όπως και ξέρετε καλύτερα εσείς από εμένα, πως ούτε και ο Μίκης ήταν ποτέ σε Μαντρί . Γι’ αυτό άλλωστε υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις που φοβάστε να τις παρουσιάσετε. Στον κύκλο σας ( Συριζα ) αυτά τα ξέρουν πολύ καλά όλοι.  Αλλά τους συμφέρει βλέπετε να αγαπάει ο Λαός ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΗ, όχι τον Πατριώτη Αριστερό. ΟΧΙ τον Πολιτικό ΜΙΚΗ! 

ΓΙΑΤΙ δεν απαντάτε ποτέ στα επιχειρήματα του Θεοδωράκη, που τα γράφει δεκαετίες τώρα σε βιβλία; Δεν έχω δει κάπου κάποια διαφωνία στα βιβλία του. Αυτό δεν είναι δημόσιος διάλογος;  Γιατί τον φοβάστε;
Πιστεύω ότι στην ιστοσελίδα της Σπίθας θα αναρωτιόταν με την πρώτη. Ο ίδιος έχει προκαλέσει - προσκαλέσει να του απαντήσουν στις απόψεις του. ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ;;;  ΠΟΙΟΣ ;;;  και ΓΙΑΤΙ ;;;;;
Κύριοι του «ΙΟΥ»  

Βρίσκεστε σε διατεταγμένη υπηρεσία. 

Σας προκαλώ σε μια δημόσια συζήτηση με κάμερες, να μιλήσουμε για ό,τι εσείς νομίζετε.

Κι ας μας κρίνουν αυτοί που θα μας παρακολουθήσουν. 
Τολμάτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου