Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Έκτακτο κάλεσμα!!! Σήμερα στις 19.00 παίρνουμε την ΕΡΤ στα χέρια μας!




















Η ανακοίνωση:

Michael Fratzoglou >
ΣΠΙΘΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ελάτε να πάρουμε την ΕΡΤ στα ΧΕΡΙΑ μας!

Σήμερα στις 19.00 όλοι εκεί! 
Η ΕΡΤ ανήκει στον λαό, πουθενά αλλού. Ο Καψης μέλος της ληστοσυμμορίας που το παίζει κυβέρνηση θέλει να διώξει τους πάντες από το ραδιοτηλεοπτικό μέγαρο γιατί μόνον από κει μπορεί να παίξει σωστά το νέο ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΟ. ΤΗΝ ΝΕΡΙΤ. Δωροδοκεί, εκβιάζει, απειλεί, χρησιμοποιεί κάθε μέσον για να πετυχει τον σκοπό του. Δεν πρέπει να τον αφήσουμε με τίποτα να πετυχει τον στόχο του! Στόχο της ΧΟΥΝΤΑΣ που μας επέβαλλαν ξένοι βάρβαροι επικυρίαρχοι.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που βγαίνει στην ΕΡΤ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ συμβιβασμών, κλπ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΣΩΣΤΟ" ( Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ) , ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ (οι υπάλληλοι) ΣΤΟΝ ΚΑΨΗ. ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΥΦΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ!
Αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα!
Οι μόνοι που μπορούν να το σταματήσουν είμαστε εμείς, ο ΛΑΟΣ.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ» να πάρουν θέση, Η ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ! Ολιγον έγκυος η ολιγον πεθαμένος δεν υπάρχει!
Ελάτε να πάρουμε την ΕΡΤ στα ΧΕΡΙΑ μας! ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ! ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.
19:00 Ανοικτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας Εργαζόμενων και Αλληλέγγυων στην ΕΡΤ «Για μια ΕΡΤ Ανοιχτή στην Κοινωνία»

Καλούν εργαζόμενους στην ΕΡΤ και κάθε εργαζόμενο, τους απολυμένους και τους επισφαλώς εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους, τα σωματεία, τις ομοσπονδίες, όλες τις συλλογικότητες, τις ανοιχτές συνελεύσεις των γειτονιών και κάθε αντιμνημονιακή δύναμη, να έρθουν εδώ στην ΕΡΤ για κοινό αγώνα.

Ο αγώνας ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ είναι αγώνας για την ελευθερία του λόγου που είναι προϋπόθεση της δημοκρατίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου