Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Για τον Δήμο της Αθήνας Λαζόπουλος-Κιμούλης! Μεγαλλύτερτη λέρα δεν βρήκανε;;;



Για τον Δήμο της Αθήνας Λαζόπουλος-Κιμούλης

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα η συζήτηση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ωστόσο, ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας, οργώνει από τώρα την περιφέρεια, με σκοπό την αναζήτηση υποψηφίων που θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων τα οποία θα υποστηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου έχει ξεκινήσει και η ονοματολογία για τους μεγάλους δήμους. Για την Αθήνα υπάρχουν πληροφορίες που επιμένουν οτι μπορεί να υποστηριχθεί καλλιτέχνης. Μάλιστα, ορισμένοι διακινούν και δύο ονόματα ηθοποιών, που έχουν καλές σχέσεις με τον Αλέξη Tσίπρα, απήχηση στην κοινωνική βάση άλλων κομμάτων, καθώς και επικοινωνιακό χάρισμα.
Πρόκειται για τους Λάκη Λαζόπουλο και Γιώργο Κιμούλη, οι οποίοι με βάση τους σχεδιασμούς της Κουμουνδούρου, μπορούν κάλλιστα να εξυπηρετήσουν τη στόχευση, για την προώθηση μιας υπερκομματικής υποψηφιότητας, που είχε τις προϋποθέσεις να προσελκύσει ψηφοφόρους ανεξαρτήτως κομματικής ή ιδεολογικής τοποθέτησης. Στο πλαίσιο αυτό, περνούν σε δεύτερο πλάνο οι σκέψεις για μια καθαρά πολιτική υποψηφιότητα (είχε ακουστεί μεταξύ άλλων το όνομα της Ρένιας Δούρου). 
 Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σχόλιο: Για να μην ξεχνιόμαστε:
04/02/2013:''Aφαντος ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης ο οποίος καταζητείται για χρέη 200.000 ευρώ!'' (ΠΗΓΗ)
Τώρα σχετικά με τον Λαζόμπουλο...
[05] Σύλληψη για ναρκωτικά 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ταξίδια" με κόκα – έκσταση. Στο φως η σαπίλα της κοσμικής Αθήνας. 

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μήτσοι" και Ρουβάδες στο κότερο της κοκαΐνης. 

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Ολα στη φόρα για το κότερο. Λαζόπουλος, Ρουβάς, Ψινάκης. 

Η ΧΩΡΑ: Ποιός κάρφωσε το κότερο με την κόκα. Βούιξε η Μύκονος από την υπόθεση Λυμπέρη. 


ΤΟ ΚΑΡΦΙ αναφέρει ότι "με άκρα μυστικότητα και πολύ διακριτικά (μέχρι ... παρεξηγήσεως) χειρίστηκαν οι Αρχές και ο Τύπος την υπόθεση ναρκωτικών στη θαλαμηγό που αναστάτωσε την κοσμική Μύκονο το περασμένο Σάββατο". 

Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι "σοκ έχει προκαλέσει στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας η αποκάλυψη ότι γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα και νεαρά άτομα είχαν μεταφερθεί το Σάββατο στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τη θαλαμηγό "θέραπιν" στην οποία βρέθηκαν λίγες ώρες αργότερα ποσότητες κοκαΐνης, χασίς, δεκάδες ναρκωτικά χάπια, σύριγγες και καλαμάκια για τη χρήση του "λευκού θανάτου". 

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι "ξεπερνώντας κάθε έννοια θράσους, οι ισχυροί προστάτες των VIP οι οποίοι φωτογραφίζονται καθημερινά στις εντός και εκτός των τοιχών δραστηριότητές τους, αποφάσισαν να αποκρύψουν μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις διακίνησης ισχυρών ναρκωτικών στις επώνυμες πιάτσες της Μυκόνου". 

Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) εκτιμά ότι "σάλος έχει ξεσπάσει στους καλλιτεχνικούς κύκλους μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στη Μύκονο με ποσότητες κοκαΐνης, χασίς και άλλων ναρκωτικών ουσιών και όπλα σε θαλαμηγό που βρισκόταν στο νησί και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη γνωστού ψυχιάτρου, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης της και του πλοιάρχου του σκάφους". 

Ευχαριστουμε Λαζοπουλε που κρινεις το κατεστημενο!!! 
Αν διαβαζεις τα παραπανω... κανε μια εκπομπη για τον εαυτο σου και πως τη γλυτωσες... 
Μεγαλλύτερτη  λέρα δεν βρήκανε;;;
Αλλά τι περιμένεις από ένα κόμμα που οι βουλευτές του κάνουν τις εξής δηλώσεις;
Ψαριανός: "Έχω δοκιμάσει κοκαϊνη και ηρωϊνη..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου