Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεφτιλίζουν την ελληνική σημαία σε γερμανική εκπομπή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γερμανός πολιτικός έχοντας την ελληνική σημαία σαν κουρέλι, ζητάει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη!

Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία θα εμφανιστεί σε εκπομπή που θα προβληθεί απόψε από το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Tele-5, ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD) Μπερντ Λούκε.

Ο κ. Λούκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, θα ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, τονίζοντας ότι έτσι θα είναι καλύτερα τόσο για την Ευρωζώνη όσο και για την ίδια την Ελλάδα.

«Θέλω η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Διότι αυτό είναι καλύτερο για το ευρώ και καλύτερο για την Ελλάδα», θα τονίσει.

Στο τρέιλερ της εκπομπής του Μπέντζαμιν Στούκραντ - Μπάρε, εμφανίζεται ο παρουσιαστής να κρατά μια ελληνική σημαία με τρύπα στη μέση και να ρωτά τον κ. Λούκε «τι θα κάνουμε απόψε;», για να απαντήσει ο Γερμανός πολιτικός «θα με τυλίξουμε με την ελληνική σημαία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣΟ δημοσιογράφος τυλίγει την ελληνική σημαία γύρω από τον κ. Λούκε και προσθέτει ότι «θα φωνάξουμε και "έξω οι Ναζί!"» και αρχίζει να φωνάζει το σύνθημα παρασύροντας τον καλεσμένο του.

ΠΗΓΗ

Σχόλιο: Και το θράσος έχει όρια... Προτείνουμε σε όποιον μας διαβάζει , αντιγερμανικό συλλαλητήριο την παραμονή των γερμανικών εκλογών και πορεία στην Γερμανική πρεσβεία! Έξω από την Ελλάδα οι Γερμανοί φασίστες!!!
Όποιος συμφωνεί (κόμμα , κίνημα, κίνηση, απλός πολίτης) ας κάνει κάλεσμα μέσω f/b (δημιουργία εκδήλωσης) και εμείς με την σειρά μας θα το προωθήσουμε μέσα και έξω από το διαδίκτυο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου