Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Ξήλωσαν τη διοίκηση του ΟΑΣΑ

asimbibastos news

Στον «αποκεφαλισμό» του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) προχώρησε την Τετάρτη ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία ήταν η μη συμβασιοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων των υπουργείων που εμπλέκονται σε διάφορα μειωμένα εισιτήρια (μαθητές, ΑμεΑ, ένστολοι κτλ.) από την πλευρά του οργανισμού, με αποτέλεσμα να χαθούν χρήματα, την ώρα που το υπουργείο Υποδομών προσπαθεί να αναστείλει την αύξηση των εισιτηρίων.

Το διοικητικό συμβούλιο που επαύθη είχε τοποθετηθεί από τον πρώην υπουργό Υποδομών και Ανάπτυξης, κ. Κωστή Χατζηδάκη τον Νοέμβριο του 2012. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ήταν ο κ. Αλέξανδρος Δελούκας (πολιτικός μηχανικός PhD), ενώ μέλη οι κκ. Σπυρίδων Βρεττός (δρ μηχανικός Η/Υ), Δημήτριος Παπαδάκης (χημικός μηχανικός), Παναγιώτης Παπαδάκος (πολιτικός μηχανικός - συγκοινωνιολόγος), Νικόλαος Τσιλίφης (ιατρός), Κωνσταντίνος Στρατικόπουλος (ασφαλιστικός σύμβουλος)  και Ιωάννης Αλεξανδράκης (υπάλληλος ΟΑΣΑ, ως εκπρόσωπος εργαζομένων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου