Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ- Πριν λίγο: Ο Καμμένος καλεί τους Έλληνες σε εξέγερση!

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:Καλώ τους Έλληνες να ξεκινήσουμε την εξέγερση των πολιτών 
Σε επανάσταση κάλεσε τους Έλληνες ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στη βουλή στη συζήτηση για το νομοσχέδιο αναφορικά με τον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων.

"Aπό το βήμα σαν πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων καλώ τους Έλληνες να ξεκινήσουμε την εξέγερση των Ελλήνων, την εξέγερση των πολιτών. Και μπορεί να με ξαναμηνύσετε, μπορεί να μου άρετε πάλι την ασυλία γιατί καλώ σε στάση. Αλλά καλώ σε επανάσταση βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος όπου οι πολίτες υποχρεούνται να προασπίζουν το Σύνταγμα. Και συνταγματική επιταγή είναι και η απαγόρευση της δήμευσης της περιουσίας" τόνισε.
"Αν δεν ξεσηκωθούμε δεν θα μπορέσουμε ποτέ να διεκδικήσουμε ποτέ αυτό για το οποίο οι Έλληνες πολίτες μας έστειλαν εδώ σε αυτή την αίθουσα. Και επειδή αυτός ο ξεσηκωμός δεν είναι ξεσηκωμός απέναντι σε ελληνικά εκλεγμένης κυβέρνησης αλλά απέναντι σε ξένα συμφέροντα που επιβάλλουν  αυτή την πολιτική είναι μια εθνική υποχρέωση" υπογράμμισε.



"Στη Βουλή σήμερα ψηφίζεται η κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας, η δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων" ανέφερε στην ομιλία του ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.
Αναφερόμενος σε δύο επίμαχες διατάξεις του νομοσχεδίου, που αφορούν την αναστολή είσπραξης των φόρων από την τηλεοπτική διαφήμιση και τις φοροαπαλλαγές σε συγκεκριμένες κατηγορίες off shore εταιρειών, ο κ. Καμμένος παρατήρησε πως "δεν νομοθετούμε για την απαλλαγή των πολυτέκνων όπως λέει το Σύνταγμα, αλλά για την απαλλαγή των μεγαλοκαναλαρχών και για τους εφοπλιστές που αγοράζουν σπίτια και τα νοικιάζουν".

Ο κ. Καμμένος, αμφισβήτησε τα στοιχεία του υπουργού Οικονομικών, σύμφωνα με τα οποία οι φορολογικοί συντελεστές στην ακίνητη περιουσία είναι χαμηλότεροι του ευρωπαϊκού μέσου όρου, παρουσιάζοντας άλλη έκθεση, που παρουσιάζει την Ελλάδα στην 7η θέση με τους υψηλότερους συντελεστές - και τη Γερμανία στην 18η θέση. "Με τη νέα φορολογία που εισάγετε, αντί να επιβεβαιώνεται αυτό που μας είπατε, η Ελλάδα θα αποτελέσει την πρωταγωνίστρια στην επιβολή των φόρων της κατοικίας" παρατήρησε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου