Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη η σύζυγος του Γιακουμάτου!

asimbibastos news

Για παράβαση που, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά απόκρυψη ποσού ύψους 24.000 ευρώ συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας η σύζυγος και ο αδερφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε η Oικονομική Aστυνομία στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Χαράλαμπος» που διατηρούν στον Ψυχικό.Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσήχθησαν ο αδερφός του κ. Γιακουμάτου, ο λογιστής του ιδρύματος και η υπεύθυνη λειτουργίας του κέντρου, ενώ ο βουλευτής δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας.

Ο κ. Γιακουμάτος, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε ότι πρόκειται για παράβαση πλημμεληματικού χαρακτήρα και διευκρίνισε ότι ο οίκος ευγηρίας ανήκει στον αδελφό του και απλά ότι σύζυγός του είναι πρόεδρος.

«Εις βάρος μου δεν υπάρχει καμία κατηγορία. Όσον αφορά στον αδερφό μου πρόκειται για πλημμέλημα, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι όλα είναι νόμιμα και δεν υφίσταται παράβαση. Η σύζυγος μου ήταν απλά πρόεδρος. Δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση», διευκρίνισε.

Ο οίκος ευγηρίας στο Ψυχικό
Ο οίκος ευγηρίας στο Ψυχικό
Η οικογένεια Γιακουμάτου
Η οικογένεια Γιακουμάτου
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: κρατούνται σε εκέλεση παραγγελίας του αρμόδιου εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών δύο άντρες 65 και 52 ετών και δύο γυναίκες 54 ετών για φορολογικές παραβάσεις σε ανώνυμη εταιρεία παροχής υπηρεσιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου