Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ασφαλισμένος χτύπησε υπάλληλο του ΙΚΑ και έχασε τις αισθήσεις της

asimbibastos news
Χτύπησαν υπάλληλο του ΙΚΑ και έχασε τις αισθήσεις της
Περιστατικό βιαιοπραγίας κατά υπαλλήλου του ΙΚΑ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων του Ιδρύματος.
Σύμφωνα με την καταγγελία:

Νέο περιστατικό, σημειώθηκε χθες, στο ΙΚΑ Δραπετσώνας, κατά το οποίο υπάλληλος δέχθηκε απρόκλητη, αδικαιολόγητη επίθεση από ασφαλισμένο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Μετά το περιστατικό στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΙΚΑ Θεσσαλονίκης αλλά και τις καθημερινές σχεδόν διενέξεις ασφαλισμένων με εργαζόμενους στο ΙΚΑ, θεωρούμε απαραίτητο να τονίσουμε τα παρακάτω:
Οι τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο σύνολο των Υποκαταστημάτων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, έχουν ως συνέπεια συνεχείς αντιπαραθέσεις και οξύνσεις μεταξύ συναλλασσομένων και εργαζομένων, οι οποίες καταλήγουν συχνά σε βιαιοπραγίες κατά των υπαλλήλων του ΙΚΑ. Η έλλειψη προσωπικού ασφαλείας επιδεινώνει την ήδη έκρυθμη κατάσταση.

Το προσωπικό του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αγωνίζεται με αυταπάρνηση και φιλότιμο, σε εξαιρετικά δύσκολες εργασιακές συνθήκες, να εξυπηρετήσει τους πολίτες και να κρατήσει όρθια την κοινωνική ασφάλιση. 

Καλούμε τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους να επιδείξουν κατανόηση και να συμπαρασταθούν στο δύσκολο έργο μας. Καλούμε, επίσης, την Κυβέρνηση να ενισχύσει τις μονάδες του ΙΚΑ με το απαιτούμενο προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου