Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών στα δικαστήρια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών στα δικαστήριαΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν αυτή την ώρα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης αγρότες.
Σε ανακοίνωση της Γραμματείας Θεσσαλονίκης της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ) αναφέρεται πως «σέρνονται στα δικαστήρια αγρότες από την Ανατολική Θεσσαλονίκη, ενώ στις 25 Φλεβάρη το ίδιο γίνεται και με αγρότες από τη Δυτική Θεσσαλονίκη για τη συμμετοχή τους στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του 2010».
Στην ανακοίνωση τονίζεται πως:
«Κυβέρνηση και δυνάμεις καταστολής είναι γελασμένοι, αν νομίζουν ότι έτσι μπορούν να κάμψουν τις αγωνιστικές διαθέσεις και την αποφασιστικότητα των μικρομεσαίων αγροτών.
Η ΠΑΣΥ καταγγέλλει τις διώξεις και τα αγροτοδικεία, τις κατασταλτικές τακτικές που συνοδεύουν πάντα τις αντιλαϊκές και αντιαγροτικές πολιτικές.
Καλούμε τους μικρομεσαίους αγρότες να πυκνώσουν τα μπλόκα του αγώνα και τις κινητοποιήσεις τους, να δώσουν μαχητική απάντηση στον αυταρχισμό και την καταστολή.
Καλούμε τα ταξικά συνδικάτα, τους άλλους φορείς των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας να δυναμώσουν την αλληλεγγύη και την κοινή συμπόρευση με τους αγωνιζόμενους αγρότες.
Να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, να επιβάλουμε την κατάργηση των αγροτοδικείων και το σταμάτημα των διώξεων».
Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου