Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Kαρέ καρέ ο τραυματισμός του διαδηλωτή στο Σύνταγμα -[εικόνες]

Δείτε σε καρέ, μέσα από το φωτογραφικό φακό της Eurokinissi, τον τραυματισμό διαδηλωτή κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής συγκέντρωσης νωρίς το απόγευμα στο Σύνταγμα. Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης εκτυλίχθηκαν μικρής έκτασης και έντασης επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές και ανδρών των ΜΑΤ.....

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους ενώ κατά την διάρκεια προσαγωγής υπήρξε, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς, τραυματίας ο οποίος διακομίστηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς».
Κατά τους εθελοντές διασώστες του Ερυθρού Σταυρού που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ο τραυματίας φαίνεται να φέρει κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας είναι Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας.












Πηγή: iefimerida.gr

Για τον τραυματία: "Γλίστρησε κι έπεσε" λένε τα ΜΑΤ - Τον χτύπησαν αντιφασίστες λέει ο ΣΚΑΙ

«Γλίστρησε κι έπεσε» έλεγαν διμοιρίτες σε βουλευτή που ζητούσε εξηγήσεις. Τον χτύπησαν οι αντιφασίστες έσπευσε να πει ο ΣΚΑΙ, αμελώντας το γεγονός ότι ο τραυματίας είναι Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας και αλληλέγγυος του αντιφασιστικού αγώνα

Σοβαρά τραυματισμένος από χτυπήματα των ΜΑΤ είναι ένας αλλοδαπός, σύμφωνα με πληροφορίες Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας. Τέσσερις με πέντε άνδρες των ΜΑΤ τον συνέλαβαν στην κάτω πλευρά της Πλατείας Συντάγματος, εν μέσω δακρυγόνων, του πέρασαν χειροπέδες, τον χτύπησαν ανελέητα και τον έσυραν μέχρι τη είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια. Εκεί ένας αστυνομικός φώναξε: «Έχασε τις αισθήσεις του. Βγάλτε του τις χειροπέδες». Έτσι κι έγινε. Του έβγαλαν τις χειροπέδες, του έριξαν νερό και τον άφησαν πεσμένο στο οδόστρωμα να περιμένει τις Πρώτες Βοήθειες. «Γλίστρησε κι έπεσε» έλεγαν διμοιρίτες των ΜΑΤ σε βουλευτή που ζητούσε εξηγήσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματίας, ο οποίος διακομίστηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», έχει χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ φέρει και κακώσεις σε όλο του το σώμα. Το περιστατικό έχει καταγραφεί σε πολλές φωτογραφικές μηχανές των παρευρισκόμενων. 


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου