Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Οι πιο πολυφωτογραφημένες παραλίες του κόσμου!

Οι πιο πολυφωτογραφημένες παραλίες του κόσμου!
Βρίσκονται διάσπαρτες σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου και η καθεμία κρύβει τα δικά της μυστικά!
Αυτές οι παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά και την κατάλευκη αμμουδιά έχουν υποστεί τα «κλικ» εκατομμύρια ταξιδιωτών, που θέλουν να πάρουν να απαθανατίσουν τη στιγμή!
Μάγια Μπέι – Πι Πι Λέι – Ταϊλάνδη
92e3ecce0df8a631c0040cb24f55b3a4
Η παραλία αυτή είναι γνωστή σε όλους μας. Είναι η «Παραλία», όπου ο Λεονάρντο ντι Κάπριο ανακάλυψε το νόημα της ζωής, μετατρέποντας την στο μυαλό του σε κάτι εξιδανικευμένο.
Το σκηνικό του ονείρου βρίσκεται στο ακατοίκητο νησάκι Πι Πι Λέι, 2 ώρες περίπου από το Πουκέτ, και περικλείεται από κάθετους βράχους που φτάνουν ακόμα και τα 100 μ. ύψος.
Η Μάγια Μπέι ήταν πάντα η πιο φωτογενής, με περίπου 200 μέτρα μεταξένιας λευκής αμμουδιάς και διάφανα νερά που σου επιτρέπουν να βλέπεις όλα όσα διαδραματίζονται στο βυθό!
Η ιδανικότερη εποχή για να την επισκεφτείτε είναι μεταξύ Νοεμβρίου και Απριλίου.
Γουαϊτχέβεν – Αυστραλία
whitehe
Αυτή η πολύ διάσημη λευκή παραλία της Αυστραλία βρίσκεται σε ένα ερημικό νησί στο Whitsunday. Αυτό που την κάνει ιδιαιτέρως ξεχωριστή είναι η κατάλευκη αμμουδιά της, που απλώνεται περί τα 6 χιλιόμετρα.
Εκτός από πανέμορφη είναι eco friendly, βλέπετε για να διατηρηθεί το τοπίο, ως έχει, οι Αρχές θα σας υποχρεώσουν να πάρετε μαζί σας, τα σκουπίδια που πιθανώς να έχετε κάνει.
Τουλούμ Γιουκατάν – Μεξικό
yucutan
Βρίσκεται στην ανατολική ακτή της χερσονήσου Γιουκατάν στο Μεξικό. Η Τουλούμ ιδρύθηκε γύρω στο 1.200 μ.Χ., όταν ο πολιτισμός των Μάγια άρχισε να παρακμάζει.
Εκτός από τα τείχη που διακρίνονται ακόμη, κυριότερο είναι το κάστρο που υψώνεται στην άκρη του απότομου γκρεμού. Όμως, η μικρή παραλία που σχηματίζεται ακριβώς από κάτω είναι μεγάλη αποκάλυψη για τους τουρίστες του Γιουκατάν, που συνδυάζουν βουτιές στην ιστορία και στα νερά της Καραϊβικής σε ένα μέρος.
Ανς Σουρς ντ' Αρζάν, Λα Ντινγκ – Σεϋχέλλες
seixeles 4
Η Ανς Σουρς ντ' Αρζάν βρίσκεται στο νησάκι Λα Ντιγκ και αν τη δεις μια φορά δεν την μπερδεύεις με καμία άλλη! Αυτό που την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή είναι οι ροζ γρανιτένιοι όγκοι που σχηματίστηκαν από τον χρόνο και τη φύση.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου