Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Το ευκολότερο Μιλφέιγ !

asimbibastos news

Υλικά:

  • 6 φλ γάλα
  • 1 πακέτο φυλλο σφολιάτας
  • 8 κουταλιές της σούπας κρέμα ζαχαροπλ.{ΓΙΩΤΗΣ}
  • 8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.
  • λίγη ζάχαρη άχνη και κανέλα
Εκτέλεση:
 
Φτιάχνουμε την κρέμα όπως λένε οι οδηγίες στο κουτί: 
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα. Ξεχωριστά σε μια κούπα γάλα προσθέτουμε την κρέμα σε σκόνη  και την ανακατεύουμε συνεχώς να γίνει ομοιόμορφη.
Στην συνέχεια την ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το βρασμένο γάλα, απομακρύνουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Βάζουμε ένα ένα τα φύλλα της σφολιάτας να ψηθούν, αφού πρώτα κόψουμε κάθε φύλλο στα δύο.
'Οταν κρυώσουν  τοποθετούμε σε μια πιατέλα το πρώτο φύλλο,πατώντας το ελαφρά να ξεφουσκώσει λίγο και απλώνουμε πάνω του μια στρώση (1/3)  κρέμας. Επαναλαμβάνουμε με τα άλλα δύο φύλλα. Τέλος σκεπάζουμε με το τέταρτο και γαρνίρουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα

*Αν θέλετε μπορείτε να αραιώσετε την κρέμα μα λίγη σαντιγύ ανακατεύοντας τα 2 υλικά απαλά για να μην κόψει το μείγμα. Θα έχετε έτσι ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου