Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η Γ.Σ.!


asimbibastos news

Η Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα επαναληφθεί το απόγευμα στο ΟΑΚΑ καθώς αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας. Πρόβλημα με την αίθουσα.
Το παρών έδωσαν περισσότεροι από 200 φίλαθλοι της ομάδας, αλλά η αίθουσα Γ. Κασιμάτης του ΟΑΚΑ δεν χωράει παραπάνω από 300 άτομα και αφού στις 10:00 είχε τόσο κόσμο, τότε τρεις ώρες πριν τον αγώνα (16:00) θα υπάρχει πρόβλημα με τους φιλάθλους που θα βρίσκονται εκείνη την ώρα στο Μαρούσι.
Η αναβολή της πρώτης Γ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ήταν αναμενόμενη καθώς δεν παρίστανται περισσότεροι από 1.700 και έτσι δεν υπήρξε απαρτία και αναβλήθηκε για τις 16:00 στον ίδιο χώρο.
Το λόγο πήρε ο προεδρεύων της συνέλευσης, Δημήτρης Βερβεσός και ανακοίνωσε ότι τη λύση της συνεδρίασης:
«Εκ μέρους του ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε εδώ. Είναι γεγονός ότι δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη πρωινή προσέλευση για αυτό είχαμε ορίσει την πρώτη στις 10:00, ώστε μετά να οδηγηθούμε σε επαναληπτική, διότι όπως ορίζει το άρθρο 22, εάν δεν υπάρχει απαραίτητη πλειοψηφία, μπορεί να οριστεί νέα χωρίς να απαιτείται η παρουσία του 51%.
Σε μας, τα τακτικά μέλη είναι 3.557, οπότε πρέπει να παρίστανται περισσότεροι από 1.753 και άρα οδηγούμαστε σε διακοπή. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και να δώσω το λόγο σε κανέναν. Σας περιμένουμε το απόγευμα όλους και θα πάρουμε τα μέτρα μας για να είναι όλα εντάξει με τη χωρητικότητα».
Πάντως, υπήρχαν και αντιδράσεις με ένα μέλος να αναφέρει: «Υποτιμάται τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι δυνατόν να λέτε ότι δεν περιμένατε τόσο κόσμο;»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου