Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ντέρμπι, όχι από τα παλιά!


asimbibastos news

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ
Μαρούσι, 6 Νοεμβρίου του 2011… Ουσιαστικά έχει περάσει λιγότερος από ένας χρόνος. Πρακτικά, φαντάζει πολύ περισσότερο. Ένατη αγωνιστική ήταν και πέρυσι, όταν ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με την όγδοη νίκη του σε εννέα ματς ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας με 26 βαθμούς.
Ή Ένωση έμενε στην τέταρτη θέση με 16, όμως στην πορεία θα ανέκαμπτε. Φτάνοντας στο ίδιο χρονικό σημείο του 2012, οι γηπεδούχοι έχουν εννέα βαθμούς, 15 λιγότερους από πέρυσι αν προσθέσουμε και τους δύο που αφαιρέθηκαν. Παραμένουν χωρίς νίκη στην έδρα τους και δεν έχουν κερδίσει στα τελευταία δύο παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο παραμένουν ουραγοί της βαθμολογίας κι έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους. Οι σκόρερ του περυσινού παιχνιδιού δεν… μένουν πια εδώ. Λέτο, Κατσουράνης, Μπέλεκ και Λεονάρντο δεν αγωνίζονται, ενώ από τους 28 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν μόλις οι οκτώ ίσως παίξουν την Κυριακή.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΟΑΚΑ
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 4/11, 19:30 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-2, Παναθηναϊκός 1-1, ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2. / ΑΕΚ-Κέρκυρα 1-1, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0, ΑΕΚ-Πλατανιάς 1-0.
EXIT POLL: 1: 1,61 Χ: 3,50 2: 5,66
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Τριανταφυλλόπουλος (τραυμ.), Μαυρίας (τραυμ.), Πίντο (τραυμ.), Σο (τραυμ.), Μπουμσόνγκ (τραυμ.), Βελάσκες (αμφιβ.)– Χωρίς προβλήματα η ΑΕΚ.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Κάκος, Ακρίβος, Φαντόπουλος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Πρόκειται για ένα ντέρμπι. Κάτι ανάλογο έλεγα αν θυμάστε και για το παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα διαφορετική, μια ομάδα που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Παραμένει όμως ένας σημαντικός σύλλογος και αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα ντέρμπι όπως κι αν έχουν τα πράγματα. Δεν μπορώ να πω πολλά σχετικά με αυτόν τον αγώνα. Πρόκειται ουσιαστικά για μια καινούργια ΑΕΚ, η οποία έχει καινούργιο προπονητή, καινούργιους ποδοσφαιριστές. Θα έλεγα απλώς ξανά ότι παραμένει ένα παιχνίδι δύσκολο, ένα δύσκολο ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί». Ζεσουάλντο Φερέιρα

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και, ειδικά τη φετινή σεζόν με την άσχημη αρχή που κάναμε στο πρωτάθλημα. Με την ιστορία των δύο ομάδων χαρακτηρίζεται ακόμα ντέρμπι. Πρόσφατα στην Αργεντινή η Ρίβερ Πλέιτ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και έλεγαν ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι για την Μπόκα, όμως παραλίγο να την κερδίσει. Στόχος μας είναι να δώσουμε συνέχεια στο καλό αποτέλεσμα που φέραμε με τον Πλατανιά. Αντιλαμβανόμαστε τη βελτίωση της ομάδας. Ο ψυχολογικός τομέας έχει αλλάξει και αρχίζουμε να πατάμε καλύτερα στο γήπεδο. Σε αυτό έχει βοηθήσει αρκετά η έλευση του νέου προπονητή. Έχει αρχίσει να περνάει τη δική του φιλοσοφία και αυτό φάνηκε στους δύο αγώνες που δώσαμε. Κάνουμε σταθερά βήματα προς το καλύτερο». Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου