Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Προσαγωγές γύρω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

asimbibastos news


Την Τετάρτη δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από επίθεση διακινητών λαθραίων τσιγάρων


Σε 26 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία σε επιχείρησή της, την Πέμπτη, γύρω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, μετά τον τραυματισμό δύο αστυνομικών την Τετάρτη, από διακινητές λαθραίων τσιγάρων, μία ημέρα πριν, στην περιοχή των Εξαρχείων.  
Αθήνα
Σε 26 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία σε επιχείρησή της, την Πέμπτη, γύρω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, μετά τον τραυματισμό δύο αστυνομικών την Τετάρτη, από διακινητές λαθραίων τσιγάρων, μία ημέρα πριν, στην περιοχή των Εξαρχείων.

H αστυνομική επιχείρηση για το παρεμπόριο και την παράνομη μετανάστευση, πραγματοποιήθηκε  γύρω από το Αρχαιολογικό Μουσείο τής Αθήνας και τις οδούς Τοσίτσα και Στουρνάρα.

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από επίθεση διακινητών λαθραίων τσιγάρων

Επίθεση από λαθρεμπόρους τσιγάρων δέχτηκαν την Τετάρτη τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι εκτελούσαν πεζή περιπολία με πολιτικά στο πλαίσιο του «Ξένιου Ζευς» στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια.

Οι δύο από τους αστυνομικούς διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ο ένας με κάταγμα στον πήχη του δεξιού του χεριού και ο άλλος με κάταγμα στην παλάμη και τον καρπό του δεξιού του χεριού.

Οι δράστες μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου