Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ο Στουρνάρας για την Κύπρο

asimbibastos news

Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής θα έρθει το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ώστε να ενημερώσει το Σώμα για
τα αποτελέσματα του Εurogroup και την Κύπρο.

«Μετά από συνεννόηση του προέδρου της Βουλής με την κυβέρνηση ο κ. Στουρνάρας θα ενημερώσει τις επιτροπές ευρωπαϊκών και οικονομικών υποθέσεων για τις αποφάσεις του Εurogroup» αναφέρει το δελτίο τύπου της Βουλής.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση είχε ζητήσει από χθες την ενημέρωση του Σώματος της Βουλής μετά τα γεγονότα στην Κύπρο αλλά συνάντησαν την άρνηση του προεδρείου. 

«Είναι απαράδεκτο να μην έχει ήδη υπάρξει μέριμνα ώστε να ενημερωθεί η Ελληνική Βουλή για όλες τις λεπτομέρειες της απόφασης, οι οποίες συνιστούν οδυνηρό προηγούμενο για τις χώρες που βρίσκονται στη δίνη της κρίσης . Είναι επίσης απαράδεκτο η λειτουργία της εθνικής αντιπροσωπείας να υποκαθίσταται από κλειστές συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών της κυβέρνησης του μνημονίου…» επισημαίνει η Κουμουνδούρου. Στο ΣΥΡΙΖΑ έκαναν επίσης λόγο για «συναίνεση του Πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών σε μια εγκληματική απόφαση».

Ες αύριον τα σπουδαία…



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου