Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ένοπλοι Σεκουριτάδες Α.νευ Σ.υνείδησης


asimbibastos news
agamotoskouries
Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας γι ακόμα μια φορά στέκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα των κατοίκων της Ιερισσού για μια ζωή χωρίς καταστροφή της φύσης , χημικά απόβλητα , καρκίνους και τερατογεννήσεις απ την εξόρυξη χρυσού.

Η μοτοπορεία με προορισμό τα κεντρικά γραφεία της “Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.” για την παράδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας ως ένδειξη συμπαράστασης στο «δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής» ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και το μηχανοκίνητο ιππικό των Αγανακτισμένων έδωσε και πάλι μαθήματα συντονισμού και αλληλεγγύης.
Εντυπωσιακή ήταν η έντονη και πολυπληθείς παρουσία της Αστυνομίας η οποία έχει πλέον εξελιχθεί σε ιδιωτική εταιρία σεκιούριτι που τρέχει να διαφυλάξει τα συμφέροντα του κάθε “επιχειρηματία – επενδυτή”.
Ο ηθικός κατήφορος και η απαξίωση των σωμάτων ασφαλείας είναι πλέον τέτοιος που σύντομα θα ξεπεράσει και τις μνήμες της χούντας των Συνταγματαρχών.
Τότε τουλάχιστον υπήρχε το άλλοθι της ιδεολογικής διαφοροποίησης
Τώρα τι?
Το συμφέρον του κάθε λαμόγιου που το σύστημα τον κάνει επιχειρηματία – επενδυτή?

Το μόνο που έχουμε να πούμε κλείνοντας είναι ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά των Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδος για την προσπάθεια , την συνέπεια και τον ακομμάτιστο αγώνα τους και να παροτρύνουμε τους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας να σκεφτούν και να πάρουν θέση απέναντι σε αυτό στο οποίο τους οδηγούν και που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική κοινωνική αποστολή τους…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου