Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Διαμαρτυρία εργαζομένων στην Κατσέλης

Διαμαρτυρία έξω από το εργοστάσιο της εταιρείας Κατσέλης στο Μενίδι, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα οι εργαζόμενοι, οι οποίοι ζητούν την άμεση επαναλειτουργία του.



Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Πέμπτη η διοίκηση της εταιρείας Nutriart (γνωστή ως Κατσέλης) προχώρησε στην κατάθεση αίτησης πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δηλώνοντας πλέον και επίσημα ότι η εταιρεία δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Η αίτηση πτώχευσης αναμένεται να συζητηθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στις 18 Σεπτεμβρίου 2013.

σχόλιο: Ένα χρονο στηριζανε οι εργαζομενοι βουβα το εργοστασιο που τους εδινε ζωη. Μολις δυο μηνες πριν η Εθνικη εδωσε δανειο και οι υπολοιπες τραπεζες ''αναδιαρθρωαν''τα χρεη του επιχειρηματια Δαυιηδ(Coca Cola ) ,και αυτος αμεσως μετα....εκανε αιτηση πτωχευσης !!!
Αυτοι ειναι οι Ελληνες επιχειρηματιες που αυτες οι κυβερνησεις εθρεψαν και θρεφουν ,και απο αυτα τα λαμωγια προσδοκουμε Αναπτυξη ! Μαι μετά...''η εταιρεία δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της'' ...Τσέπωσε ο εβραίος τα λεφτά κι έγινε Λούης και έμειναν οι εργαζόμενοι στον δρόμο! Τι πρωτότυπο! Αλλά ποιος θα τα βάλει ποτέ με τον μεγαλομέτοχο της Coca Cola ;;; Ένα χρόνο κλεισμένοι στο εργοστάσιο οι εργαζόμενοι το δούλευαν μόνοι τους και περιφρουρούσαν να μην μπουν και το κλίσουν! Άκουσε κανείς τίποτα;;; Περιμέναμε την ανάπτυξη!!! Πες τώρα σε αυτούς τους ανθρώπους να πάνε να κάνουνε αλληλεγγύη στην ΕΡΤ!!! Γιατί;;; Πότε στάθηκε η ΕΡΤ αλληλέγγυα σε εκείνους; Πότε δημοσιοποίησε έστω την κομπίνα; ΠΟΤΕ! Και το λέω εγώ που πάω στην ΕΡΤ και ξενύχτησα στην ΕΡΤ και δεν θέλω να κλίσει! Αλλά η αδικία δεν μπορεί αν συνεχίζεται επ’ άπειρον! Αν θες αλληλεγγύη , πρέπει να δώσεις πρώτα! Αν το παίζεις ντίβα , δημόσιος , άτρωτος, βγάλτα πέρα μόνος σου πια αφού ούτε ΜΙΑ φορά δεν στάθηκες στους υπόλοιπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου