Τι χρειαζόμαστε:
- 600 γρ. φράουλες
- 225 γρ. ζάχαρη
- 225 γρ. νερό
- 1/2 χυμό λεμονιού
Πώς το κάνουμε:
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το νερό με τη ζάχαρη να πάρει 2-3 βράσεις. Το αφήνετε να κρυώσει καλά.
- Λιώνετε τις φράουλες στο μπλέντερ. Μόλις κρυώσει το σιρόπι, προσθέτετε τις φράουλες και το χυμό μισού λεμονιού.
- Το βάζετε στην κατάψυξη και ανακατεύετε κάθε μια ώρα (4-5 φορές).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου