Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Βαν - οπλοστάσιο βρέθηκε στον Πειραιά

Βαν - οπλοστάσιο βρέθηκε στον Πειραιά

Ολόκληρο οπλοστάσιο αποτελούμενο από 7 καλάσνικοφ, πέντε γεμιστήρες, τέσσερις χειροβομβίδες, ένα πιστόλι, 150 σφαίρες, τρεις πυροδοτικούς μηχανισμούς χειροβομβίδας και ένας σιγαστήρα πιστολιού, βρέθηκε σε αυτοκίνητο τύπου βαν στον Πειραιά.


Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη διασταύρωση των οδών Δερβενακίων και Δραγατσανίου και είχε κλαπεί στις 22 Ιουνίου από το Παλαιό Φάληρο.
Είχε εντοπιστεί εδώ και αρκετές ημέρες και οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση επιτηρούσαν μέρα - νύχτα το χώρο, με την ελπίδα να πάει κάποιος από αυτούς που το είχαν σταθμεύσει, να τον συλλάβουν και να δουν από ποιό χώρο προέρχεται.
Οι μέρες παιρνούσαν και αφού είδαν ότι κανείς δεν εμφανίζοταν, αποφάσισαν να παραλάβουν το όχημα και να το μεταφέρουν στην Ασφάλεια.
Τα όπλα ήδη εξετάζονται σε εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου οι αστυνομικοί που ασχολούνται με το θέμα αυτό, να δουν εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.
Από τα πρώτα στοιχεία πάντως της ΕΛ.ΑΣ, δεν φαίνεται τα όπλα να ανήκουν σε κάποια τρομοκρατική οργάνωση και οι έρευνες για τον εντοπισμό αυτών που τα άφησαν μέσα στο αυτοκίνητο, στρέφονται σε συμμορίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου