Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Φασισμός! Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 έκοψε στον αέρα τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας ιδιωτικών υπαλλήλων!(BINTEO)

asimbibastos news


''Μειώσεις  13% -33% στους μισθούς 500.000 εμπορουπαλλήλων'' είναι ο τίτλος της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 αλλά το κανάλι θεώρησε σωστό να έχει καλεσμένο στο πάνελ τον Β. Κορκίδη - πρόεδρο των εμπόρων αντί για κάποιον εκπρόσωπο εργαζομένων!

Σαν να μην έφτανε αυτό την   ώρα που ο Θ. Βασιλόπουλος -γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας ιδιωτικών υπαλλήλων μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία προσπαθούσε εντός ελάχιστων λεπτών  να αναπτύξει τις θέσεις των υπαλλήλων - των οποίων ο μισθός φτάνει στα τάρταρα και καθημερινά εκατοντάδες απ΄αυτούς χάνουν την δουλειά τους- η δημοσιογράφος αποφάσισε ευθαρσώς να του κλείσει το μικρόφωνο και να επιτρέψει έναν μονόλογο στον πρόεδρο των εμπόρων!!! Στην συνέχεια και αφού είχε ολοκληρώσει χωρίς αντίλογο ο κ. Κορκίδης,  ξανάνοιξε το μικρόφωνο του Θ.Βασιλόπουλου τον οποίο όμως και έκοψε μια και καλή μαζί με την συζήτηση μόλις άρχισε να ξαναμιλάει!

Δείτε ΕΔΩ το Βίντεο:
 http://beta.antenna.gr/webtv/watch?cid=y_svzo_y158oc%3d
Επίμαχο λεπτό 90'-  (Η συζήτηση ξεκινάει στο λεπτό 81')

Μαθήματα αδέσμευτης δημοσιογραφίας από ένα μεγάλο κανάλι...
Να θυμίσουμε μόνο στην ανίδεη κατ' εφημισμό δημοσιογράφο ότι και αυτή υπάλληλος είναι και μπορεί να βρεθεί από την μια μέρα στην άλλη στο 27,8 % των ανέργων! Εκτός αν στο κανάλι της υπηρετώντας τα συμφέροντα των εργοδοτών  και εμποδίζοντας την φωνή των εργαζομένων παίρνει μπόνους!



Χριστίνα Γεωργίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου