Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Απογοητευμένη η συριακή αντιπολίτευση! Βιάζονται να βομβαρδίσουν τον ''λαό τους'';;;

Η συριακή αντιπολίτευση δήλωσε «απογοητευμένη» από την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να παραπέμψει σε ψηφοφορία στο Κογκρέσο την ανάληψη στρατιωτικής δράσης κατά των κυβερνητικών δυνάμεων του Μπασάρ αλ Άσαντ, αλλά δήλωσε πως «πιστεύει ότι το Κογκρέσο θα εγκρίνει» τα αεροπορικά αυτά πλήγματα, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπός της.

Ο Σαμίρ Νάσαρ, μέλος της διοίκησης του συριακού Εθνικού Συνασπισμού, σε τηλεφωνική του συνδιάλεξη από τη Βηρυτό δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο: «αναμέναμε μία άμεση και επικείμενη επίθεση, όμως πιστεύουμε πως το Κογκρέσο θα εγκρίνει τελικά τα στρατιωτικά πλήγματα».

σχόλιο: Τι είδους αντιπολίτευση είναι αυτή που μπορεί να νοιάζεται έστω και στο ελάχιστο για τον συριακό λαό , την ώρα που επιθυμεί τον βομβαρδισμό του;;; Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι οι ''αντάρτες'' μοιάζουν περισσότερο με ξένους εισβολείς παρά με απογοητευμένο συριακό λαό... Οι Μουτζαχεντίν και οι ακραίοι Μουσουλμάνοι που μέχρι τώρα ήταν ''τρομοκράτες και επικίνδυνοι'' παγκοσμίως, τώρα είναι οι προστατευόμενοι της Αμερικής...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου