- 700 γρ. κοτόπουλο στήθος φιλέτο
- 1 1/2 φλ. φρυγανιά τριμμένη
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- το χυμό ενός λεμονιού
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- λίγο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
- Κόβουμε το φιλέτο σε μπουκιές.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι, το λεμόνι, την μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι και το δενδρολίβανο και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά
- Βουτάμε τις μπουκίτσες στο λαδολέμονο και μετά στη φρυγανιά.
- Βάζουμε στο ταψί μας λαδόκολλα και τοποθετούμε τις κοτομπουκιές την μία δίπλα στην άλλη χωρίς να ακουμπάνε.
- Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο θερμό αέρα και ψήνουμε για 20 λεπτά με 30 λεπτά περίπου.
Tip: Για να "πιάσει" καλύτερα η κρούστα βάζουμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο και ψήνουμε μετά!
Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου