Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

«Μάντρωμα» ανταρτών στο παρά πέντε


asimbibastos news
Μία ύστατη προσπάθεια μέχρι το παρά πέντε της ψηφοφορίας κάνουν οι κυβερνητικοί εταίροι, προκειμένου να πειστούν οι διαφωνούντες και να υπερψηφίσουν τα μέτρα. 

Στην προσπάθεια να περιοριστούν οι διαρροές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει και νέες συναντήσεις με τους βουλευτές που διαφωνούν με τα μέτρα. Ενδεχομένως να συναντηθεί στη Βουλή με τον Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος δεν έχει καθορίσει ακόμη τη στάση του. 

Παράλληλα, αμετάπειστος εμφανιζόταν έως χθες ο Μάρκος Μπόλαρης. Στο αρχικό τους «όχι» επιμένουν οι κ.κ. Κασσής και Παραστατίδης. Η Θεοδώρα Τζάκρη είπε στον ΚΤΕ Οικονομικών ότι προτίθεται να ψηφίσει «ναι», αρκεί να της δοθεί η δυνατότητα στη Βουλή να αιτιολογήσει την ψήφο της. Νωρίτερα, η κα Τζάκρη είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο. Αντιρρήσεις για τα μέτρα διατύπωσε στον ίδιο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ και ο Γιάννης Κουτσούκος, ο οποίος επίσης δεν έχει αποσαφηνίσει τι θα πράξει. 

Με χθεσινό του κείμενο, ο Μίμης Ανδρουλάκης επιφυλάσσεται για την ψήφο του στο σύνολο του προϋπολογισμού. Την ίδια ώρα, αδιευκρίνιστη παραμένει η συμπεριφορά ορισμένων βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς, παρά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος να ψηφίσουν «παρών» στο πακέτο των μέτρων. Ο κ. Βουδούρης επέμεινε στο να καταψηφίσει τα μέτρα, ενώ στην ίδια γραμμή συντάσσεται και ο Πάρις Μουτσινάς.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου