Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Στουρνάρας:'' Δεν μπορώ να ζήσω με 500 ευρώ!!!'' Και εμείς γιατί να μπορούμε;;;

asimbibastos news
stournaras vouli"Δεν θα πληρώσουν το τέλος επιτηδεύματος των 650 ευρώ, όσοι έχουν μπλοκάκι σε έναν εργοδότη, ήτοι δεν θα φορολογούνται ως επιχειρηματίες" αποκάλυψε πριν από λίγο στον Nίκο Χατζηνικολάου, στον Real FM, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.


Ο κ. Στουρνάρας τόνισε επίσης ότι η ΔΕΗ πρέπει να συνεχίσει να εισπράττει το χαράτσι του ειδικού τέλους ακινήτων, ενώ σε ερώτηση αν μπορεί να ζήσει με 500 ευρώ, απάντησε «όχι βέβαια».
Για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Σόιμπλε και τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν: «Οι υπουργοί μεταξύ μας έχουμε στενές σχέσεις. Ο Σόιμπλε παραπονέθηκε σωστά, διότι μίλησα στο ελληνικό κοινοβούλιο για επιμήκυνση πριν πάρω το πάρω το πράσινο από το Eurogroup».

Για όσα λέγονται για τις σχέσεις του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: «Δεν ιδρώνει το αυτί μου».

Για το ενδεχόμενο παραίτησης: «Μέχρι τώρα οι εισηγήσεις μου γίνονται δεκτές. Αν δεν γίνονται δεκτές, θα σκεφτώ την παραίτηση».

3 σχόλια:

  1. Fuck you Mr. Stournari...indeed (Μήπως τώρα, ιδρώνει τ' αυτί σου;) Αλήτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιότιμε κύριε Δρούκα,
      σας ανακαλώ εις την τάξιν, διότι:
      α) εξυβρίζετε έναν πρώτον τη τάξει υπουργόν, ο οποίος ενεθρονίσθη εν τω θρόνω του Τσάρου της Οικονομίας, μεταχειριζόμενος εισέτι, γλώσσαν αισχράν βαρβαρικήν, ωσάν να μήν υπήρχε Ελληνική τοιαύτη, με καταλληλοτέρας λέξεις, όπως π.χ «παλιοχαμούρα», «ξεφτιλισμένε», ή «άντε γαμήσου ρε μαλάκα»!
      β)Λοιδωρείτε ένα Κύριον (το Κ κεφαλαίον ως βλέπετε), όστις διαθέτει ποιοτικήν αντίληψιν και στερεότυπα ανωτέρου βιοτικού επιπέδου, κλάσεις υψηλότερου του απλού προλεταρίου που επονομάζεται εργάτης ή πιό μπανάλ: λαός! Λησμονείτε όμως ποίαν τιμήν περιποιείται εις τον Κύριον Στουρνάρην, η ειλικρινεστάτη παραδοχή, του ότι ου δύναται διαβιώσαι εν τω ποσώ των 500 ευρωμονάδων μηνιαίως, καθότι αναλογισθείς την ποιότικήν του υπόστασιν διεπίστωσε ποίαν ηθικήν και εμφανισιακήν κατάπτωσιν θα εβίωνε, μεταπίπτων εις το επίπεδον του (μπλιάχ!) απλού λαουτζίκου, αυτός... ένας Τσάρος!!!
      Η είσοδὀς του εις τα σαλόνια δεν θα ήτο δυνατή τότε, ούτε καν στο POLITIA TENNIS CLUB, κύριε Δρούκα!
      Ώ, μα πόσον εμπαθής είσθε κύριέ μου!
      Δεν βλέπετε το πόσον υποφέρει το άξιον αυτόν τέκνον της Πατρίδος και με μόνην την σκέψιν της πτωχείας;
      Δια τούτο και μας σώζει διαρκώς εκ της χρεωκοπίας, εις τας Ευρώπας!!!
      Φεύ!!!
      Δημήτριος Ζαφείρης ο Φρυκτωρός

      Διαγραφή
  2. Θα το φας το κεφάλι σου στουρνάρι... Κι εσύ και οι όμοιοί σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή