Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Καρατζαφέρης: Στο Βελβεντό ο Γρηγορόπουλος αν δεν είχε σκοτωθεί!


Το παραλήρημα ενός φασίστα...

Η κόρη κάποιου γαλονάτου του ΣΥΡΙΖΑ πουλάει καλάσνικοφ και ο γιος του άλλου είναι τρομοκράτης'' κατήγγειλε ο Γιώργος
Καρατζαφέρης.Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Πολύ βαριές κουβέντες ξεστόμισε από την εκπομπή του ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ.Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέφερε πως ''εαν ο αφελής φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους''.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ φέρεται επίσης να αποκάλυψε πως ''η κόρη κάποιου γαλονάτου του ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τα καλάσνικοφ, η κόρη του. Ο γιος του άλλου τρομοκράτης''.

Διαβάστε τις επίμαχες δηλώσεις του που αναμένεται πως θα προκαλέσουν σάλο αντιδράσεων.

''Η κ. Ρωμανού είναι ευτυχισμένη που ο γιος της είναι έτσι. Αν ο επιπόλαιος φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους.

Και ακούω και τις βλακείες, τις κουτουράδες, πως το παιδί σοκαρίστηκε από τον θάνατο του φίλου του και μετεξελίχθηκε. Όχι! Το παιδί έτσι ήταν από τότε και βάση των τρομοκρατικών σκέψεων που είχαν, πήγαν εκεί προκάλεσαν τον άλλον (φρουρό) και αυτός ηλίθια φερόμενος μπουμ μπουμ.

Ήταν τέτοια, ας το καταλάβουν. Και όταν το κάθε τέτοιο καλόπαιδο έχει καλάσνικοφ, από εκείνη τη στιγμή θέτει τον εαυτό του εκτός νόμου. Δεν έχεις πολιτικά δικαιώματα όταν παίρνεις το καλάσικοφ και να έχει πολιτικά δικαιώματα. Αυτόματα μόλις μπαίνεις εκεί τα χάνεις, νόμος που θα έρθει μόλις μπω στα πράγματα.(!!!)

Επομένως και οι μπουνιές και οι κλοτσιές δεν μετράνε. Ακούω πως έγινε στο κρατητήριο και δεν είναι συνεπής και δημοκρατική πράξη. Ο άλλος με πυροβολεί με καλάσνικοφ και η απάντηση δεν είναι με καλάσνικοφ, αν και θα μπορούσε... Μην τρελαινόμαστε...

Θα μπορούσε να υπάρχει ένας νόμος και για τους γονείς που τα αφήνει και βγαίνουν τέτοια, αμέλεια, δεν καταλαβαίνω. Σε όλους τους αριστερούς έμεινε η μπουνιά. Μπορούσε να αποφευχθεί αλλά ο άλλος έχει καλάσνικοφ, σε πια ζυγαριά μπαίνουν αυτά;

Αν κάποιοι είχαν ευθύνη για τα παιδιά που φτιάχνουν δεν θα ήταν στη βουλή σήμερα, η κόρη κάποιου γαλονάτου του ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τα καλάσνικοφ, η κόρη του. Ο γιος του άλλου τρομοκράτης... Όλοι έτρεξαν στο ΣΥΡΙΖΑ που θα γλυτώσουμε και θα αποφύγουμε και αηδίες. Επιβραβεύεται τα καλάσνικοφ!''.


σχόλιο: Από πού να το πιάσω...  Από το ''έτσι ήταν'';;; Δηλαδή ''τρομοκράτης'' γεννιέσαι δεν σε κάνει η κοινωνία  Άρα σύμφωνα με αυτόν τα πειράματα ευγονικής του Χίτλερ ήταν απόλυτα δικαιολογημένα ..  
Από το... ''αφελής φρουρός'';;; Ένας εγκληματίας υπηρέτης της ''τάξης'' σκοτώνει αναίτια ένα 15χρονο παιδί και είναι απλά αφελής;;; 
''Η απάντηση των αστυνομικών θα μπορούσε να είναι με Καλάσνικοφ'';  Ναι! Θα μπορούσαμε να στίσουμε και κρεμάλες στο Σύνταγμα αλλά αλλά τις φιλάμε για άλλα καλόπαιδα...
Κάνεις νομική παράβαση;;; Χάνεις τα πολιτικά σου δικαιώματα!!! Προσεχώς.... επιφυλάσσεται!!! 
Να ένας τρόπος να λιγοστέψουν οι εκκρεμείς δίκες! Δεν χρειάζονται! Κατηγορείσαι; Στο απόσπασμα με τα Καλάσνικοφ!!! 
Θα μπορούσε να είναι το παραλήρημα ενός  αποβλακωμένου χουντικού και τότε δεν θα ασχολούμασταν... 
Ακούγεται όμως πολύ ότι ο εν λόγο κύριος θα επιστρέψει στην Ν.Δ. 
Θα  τον δούμε να κυβερνάει (όπως τον έχουμε ξαναδεί άλλωστε, μόνο που τότε η χούντα δεν είχε αποθρασυνθεί τελείως... κρύβονταν ακόμα!)
και να περνάει αυτά που επιφυλάσσεται να περάσει και τότε θα είναι πολύ αργά!!!

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου