Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Ένταση με τα ΜΑΤ έξω από το Υπ. Υγείας

asimbibastos news
Περισσότεροι από 350 Παριανοί και Αντιπαριώτες ταξίδεψαν από τα νησιά τους για να πραγματοποιήσουν σήμερα συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας. 
Οι νησιώτες αυτή την ώρα διαδηλώνουν για να αποκτήσουν μόνιμους γιατρούς και νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Πάρου, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετούνται με αξιοπρέπεια τόσο οι ίδιοι όσο και οι επισκέπτες στα νησιά.

Στο Υπουργείο Υγείας βρίσκονται και οι εργαζόμενοι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Λίγο πριν τις 11.30 δημιουργήθηκε ένταση με τα ΜΑΤ που έκαναν την εμφάνισή τους στο σημείο και τους διαδηλωτές που επεχείρησαν να σηκώσουν τα ρολά του Υπουργείου.Ταξίδεψαν με δωρεάν εισιτήρια που πρόσφερε η εταιρεία Blue Star Ferries η οποία θα δώσει δωρεάν και τα εισιτήρια της επιστροφής.

Το ραντεβού της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Πάρου – Αντιπάρου με τον υπουργό υγείας κ. Λυκουρέντζο έχει ορισθεί για τις 10:00 το πρωί. Οι διαδηλωτές θα βρίσκονται την ίδια ώρα από κάτω από το κτήριο

Στον Πειραιά κατά την άφιξη των διαδηλωτών περίμεναν πρόεδροι των Παριανών (και της Αντιπάρου) συλλόγων της Αθήνας οι οποίοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση, αφού έχουν καλέσει τα μέλη τους να παρευρεθούν στις διαδηλώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου