Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Ερντογάν: «Δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος»

asimbibastos news
Λάβρος κατά της Ε.Ε. και της Κύπρου εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο ομιλίας του σε πανεπιστήμιο της Βουδαπέστης. «Δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος», τόνισε ο Ερντογάν σημειώνοντας ότι η Ε.Ε. δεν θα έπρεπε να την έχει εντάξει στους κόλπους της.


Εκμεταλλευόμενος, δε, την δύσκολη οικονομική κατάσταση της Κύπρου σημείωσε ότι τώρα η Ε.Ε θα αναγκαστεί να... «πληρώσει ακριβά για να την σώσει». «Εμείς θα προσθέσουμε οικονομική δύναμη. H Ε.Ε προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την οικονομία των Ελληνοκυπρίων που χρεοκόπησαν και έτσι πληρώνει το τίμημα», υπογράμμισε ο Ερντογάν.

Στην συνέχεια, έκλεισε λέγοντας: «H νότια Κύπρος δεν είναι κράτος, είναι μια “ελληνική διοίκηση” και βόρεια της πράσινης γραμμής είναι το τουρκικό κράτος της Κύπρου». 

σχόλιο: Για άλλη μια φορά η Τουρκία δείχνει ότι δεν έχει καμία φιλική διάθεση προς την χώρα μας καθώς και την Κύπρο. Πατάει κάθε διεθνή σύμβαση και επιτίθεται χωρίς περιστροφές  την  ώρα που η  ελληνική κυβέρνηση χαρίζει καραβάκια, ξεπουλάει μαρίνες, λιμάνια και νησιά και η ελληνική αξιωματική αντιπολίτευση μιλάει για ''διεθνές αιγαίο'' και ''τουρκικές βραχονησίδες'' .  Αυτούς ψηφίσατε Συνέλληνες. Δεν ξέρω αν θα σώσουν την τσέπη σας, την πατρίδα μας πάντως την χάνουμε. Στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε όλα. Επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου