Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Σοκ… Δήμος Τρικάλων! Θα ελέγχουν τους υπαλλήλους με microchip

asimbibastos news

microchip in hand

Σε νέες δραστικές λύσεις αποφάσισε να προβεί ο δήμος Τρικάλων, προκειμένου να ελέγξει τους πραγματικά φιλότιμους εργαζομένους. Εφαρμογή μικροτσίπ στο χέρι των δημοτικών υπαλλήλων.

Αποφασισμένη να σφίξει τα λουριά στους Δημοτικούς Υπάλληλους η Δημοτική Αρχή Τρικάλων.
Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ξεκινήσει έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλύτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή, προκειμένου να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.
Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας (!!!), και συνέχισε λέγοντας πως «Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος.
Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών».

2 σχόλια:

  1. Αποκρουστικό!!!!!Υπάρχει Έλληνας να προτείνει τέτοια αποκτήνωση του Ανθρώπου;Να αποσυρθεί ακόμα και ως σκέψη από την χώρα μας κατι τέτοιο...άμα θέλει να το εμφυτεύσει ο ίδιος ο αντιδήμαρχος μη χαθεί το,,,είδος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απιστευτο αδιανοητο αν σιωπήσουμε και τωρα αν και μετα απο κατι τετοιο δεν κινητοποιηθούμε θα ειναι το τελος ....Πουλημενα καθαρματα μεχρι που θα φτασετε ακομα ....... Προσωπικά μεσα σε σπηλιές προτιμώ να ζησω.... κατι τετοιο αρνουμε να το ζησω ....ΦΤΑΝΕΙ ΤΕΡΜΑ Ως ΕΔΩ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή