Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Κασιδιάρης: " Γ..μώ τη Νέα Δημοκρατία!" (video)

asimbibastos news

Απίστευτο επεισόδιο στη Βουλή από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής


Απίστευτο επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Ηλία Κασιδιάρη
Ένταση που φαίνεται να ξέφυγε από τα όρια προκλήθηκε πριν από λίγο στη Βουλή. Στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν έκανε αναφορά στη Χρυσή Αυγή λέγοντας ότι κλήθηκε εκπρόσωπος του κόμματος σε εκπομπή και δεν παραβρέθηκε. Υπήρξε έντονη αντίδραση από τον Ηλία Κασιδιάρη στον οποίο και αναφερόταν ο κ. Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φώναξε στον Άδωνι Γεωργιάδη "τί είναι αυτά που λες είσαι τρελός;
Λίγη ώρα αργότερα πάντως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρ.Παππάς έδωσε άλλη διάσταση στην συζήτηση λέγοντας ότι έπειτα από μία συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στην ΕΡΤ το Μαξίμου έδωσε εντολή να μην κληθεί ξανά εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην δημόσια τηλεόραση. "Αυτό ονομάζετε εσείς ελευθερία Τύπου και δημοκρατικότητα; Το αφήνουμε στην κρίση του λαού" κατέληξε ο κ.Παππάς.
Αφού κατέβηκε από το βήμα ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού, τον οποίο αρνήθηκε ο πρόεδρος της βουλής. Τότε ο κ. Κασιδιάρης αντέδρασε απαιτώντας την εφαρμογή του κανονισμού και να του δοθεί ο λόγος επί προσωπικού για ένα λεπτό. Ακολούθησε έντονη λογομαχία μεταξύ Κασιδιάρη-Νάκου, με τον Κασιδιάρη να λέει: "στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο... ε, βέβαια, αφού όλοι εδώ μέσα είστε παλτά".
Τότε παρενέβη ο κ. Τζαμτζής με αποτέλεσμα ο Ηλίας Κασιδιάρης να εκραγεί να φύγει από τη θέση του και να κατευθυνθεί προς τα έδρανα της ΝΔ φωνάζοντας: "Γ... τη νέα δημοκρατία". Επενέβησαν ψυχραιμότεροι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, δόθηκε τελικά ο λόγος στον κ. Κασιδιάρη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου