Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Η Κατοχική κυβέρνηση χάνει την ψυχραιμία της! Προσαγωγές... τραυματισμοί, απ'όλα είχε ο μπαξές! Ζήτω η Ελευθερία...τρομάρα μας!

asimbibastos news

Ώρα 8.30 Σταδίου-Πλατεία Κολοκοτρώνη : Η οδός Σταδίου από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα είναι αποκλεισμένη από την αστυνομία και η κυκλοφορία απαγορεύεται.  Αυτό δεν σημαίνει όμως
και ότι είναι άδεια! Την διασχίζουν συνεχώς περιπολικά και κλούβες με ΜΑΤ που κατευθύνονται στο Σύνταγμα... Την ίδια ώρα οι κάθετες οδοί είναι αποκλεισμένες με κλούβες ή περιπολικά.
ΏΡΑ 10.00 Πλατεία Κολοκοτρώνη:  Μικρή ομάδα πολιτών , περίπου 30 άτομα, μέλη του κινήματος ΣΠΙΘΑ , στην μεγάλη τους πλειοψηφία γυναίκες αλλά και μικρά παιδιά, φοράνε μπλουζάκια που σχηματίζουν την φράση ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ'' και ετοιμάζονται ειρηνικά να κατευθυνθούν προς την πλατεία να παρακολουθήσουν την μαθητική παρέλαση.
Ώρα 10.30: Η πλατεία Συντάγματος (η λεγόμενη ''κάτω πλατεία'') είναι υπό εγκατάλειψη ... Τουλάχιστον 5 κλούβες απέκλειαν όλη την Πλατεία Συντάγματος από την Βασιλέως Γεωργίου ως την Όθωνος...
Επί της Πλατείας   υπάρχουν κάγκελα και πίσω από τα κάγκελα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Άντρες της αστυνομίας σταματάνε τα αυτοκίνητα στην Σταδίου με τα μικρά παιδιά για την παρέλαση και λένε στους γονείς να αφήσουν εκεί το παιδί τους και να στρίψουν γιατί... ''είναι εντολή!''.
Την ώρα που τα μέλη της ΣΠΙΘΑ έφτασαν στο Σύνταγμα και άνοιξαν πανό συμπαράστασης στην Κύπρο  με το σύνθημα «Ενωμένη Ρωμιοσύνη. Μαζί αδέλφια μας. Ελλάδα-Κύπρος, Μίκης Θεοδωράκης» (μπροστά από τα PUBLIK γιατί ποιο μπροστά ήταν αδύνατον), διμοιρίες των ΜΑΤ τους κύκλωσαν και άρχισαν να τους σπρώχνουν βίαια με τις ασπίδες. Μια κοπέλα την έριξαν κάτω τραυματίζοντάς την (μεταφέρθηκε  στην συνέχεια  στο νοσοκομείο).
Ένα  μέλος της ΣΠΙΘΑ , δικηγόρος,  αρνήθηκε να φύγει και δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων και είναι δικαίωμα του καθενός να παρακολουθήσει την παρέλαση... Η απάντηση; Τον συνέλαβαν!
Τα μέλη του ΣΠΙΘΑ κατευθύνθηκαν στην συνέχεια στο Α.Τ. Ακροπόλεως να συμπαρασταθούν στον συλληφθέντα. 
Η όλη πορεία προς το τμήμα ήταν ...για γέλια και για κλάματα , αφού περίπου 20 άτομα, γυναίκες και παιδιά στην πλειοψηφία τους, που... απλά περπάταγαν στην Ερμού, ακολουθούνταν από 3 διμοιρίες των ΜΑΤ, αστυνομικούς με πολιτικά , καθώς και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ!!! 
 Αυτή είναι η ''δημοκρατεία '' τους... 
Μια παρέλαση για τα μάτια ...των  εκλεκτών , μια και ο κόσμος δεν είδε τίποτα. 
Μια αστυνομία να τρέμει... άοπλες γυναίκες . 
Μια πλατεία Συντάγματος πάνω στην οποία διαδραματίζονται οι πιο αντισυνταγματικές πράξεις! 
Και όποιος διαμαρτύρεται για το παράνομο... Συλλαμβάνεται  Έτσι απλά! 
Δεν πειράζει συμπολίτες μου... Μείνετε εσείς στα σπιτάκια σας ήσυχα ήσυχα. Από την τηλεορασούλα σας βλέπετε ίσως και παρέλαση από κάμερα ελικοπτέρου! 

Τον μόνο που θα σας τάραζε το ύπνο εσάς,  θα ήταν να έσπερνε φωτιά ο Καναπές σας!!!  

Ασυμβίβαστη Χ.




 O δικηγόρος της ΣΠΙΘΑ 





(Η προσαγωγή)

Τα μέλη του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών - Σπίθα φορώντας μπλουζάκια που σχημάτιζαν την φράση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ και έχοντας αναρτήσει πανό του Κινήματος απωθήθηκαν βιαίως από τα ΜΑΤ μην επιτρέποντας τους να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα, να διαδηλώσουν, να παρευρίσκονται σε δημόσιο χώρο και να παρακολουθήσουν την μαθητική παρέλαση.

Φόντο... οι ...''αποβλακωμένοι'' πολίτες να πίνουν το καφεδάκι τους και να παρακολουθούν την αστυνομία να προσαγάγει και να χτυπά πολίτες...

Δείτε και:

ΜΑΤ προπηλακίζουν μέλη Σπίθας στη μαθητική παρέλαση






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου