Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Την Κυριακή .... έρχεται η ώρα τους!


asimbibastos news


578160_356672334438102_1447922588_n.jpgΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις πολιτικές του μνημονίου που οδηγούν στην  φτώχεια, την ανεργία  και τις αυτοκτονίες διοργανώνεται για την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα. Στο σχετικό κάλεσμα του facebook αναφέρεται :
"Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες, ως εδω!Στις 31 Μαρτίου το ραντεβού είναι και πάλι στο Σύνταγμα.Tο απόγευμα Κυριακής 10 Μαρτίου, το παρεάκι που είχε την ιδέα να καλέσει τα ραντεβού στο Σύνταγμα, έγινε μια πολύ μεγάλη παρέα χιλιάδων ανθρώπων που δεν αντέχουν πια την ασφυξία της φτώχειας και της ανεργίας. Βρεθήκαμε πολλοί για να φωνάξουμε ότι θέλουμε να ζήσουμε. Μαζευτήκαμε όλοι μαζί, χωρίς κομματικούς ή άλλους διαχωρισμούς. Γιατί ή θα σηκωθούμε όλοι μαζί ή θα πέσει ο καθένας μόνος του.Η Πορτογαλία δείχνει το δρόμο!Περιμένουμε να βγάλουν πάλι πανό που να μας κοροϊδεύει για να βγούμε στους δρόμους!''

Στην συγκέντρωση θα συμμετέχουν τα κινήματα πολιτών:


  • ΣΠΙΘΑ

  • ΕΝΑ

Φωτογραφία εξωφύλλου
  • Ε.Π.Α.Μ


  • Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδος
  • ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ                   
                                                                                                     

Και άλλα πολλά κινήματα της Πλατείας!
  • Στο Σύνταγμα καλεί και η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. η οποία αποφάσισε να διοργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6:30μ.μ., ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές του μνημονίου, τα απάνθρωπα και βίαια μέτρα που συναποφασίζουν Κυβέρνηση και Τρόικα.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους υπαλλήλους "να δώσουν το μεγάλο παρόν, δηλώνοντας δυναμικά και ανυποχώρητα την αντίθεσή τους, στα μέτρα της Τρόικας και της συγκυβέρνησης που οδηγούν στην βαρβαρότητα της διαθεσιμότητας και των απολύσεων και των μετατάξεων, με την δήθεν αξιολόγηση των εργαζόμενων και να αντιστθούν στο σχέδιο της διάλυσης των Δημοσίων Υπηρεσιών, με τη συνέχιση των πρωτοφανών περικοπών στην υγεία, την παιδεία, την κοινωνική ασφάλιση, την εξαφάνιση των εργασιακών σχέσεων και του ξεθεμελιώματος του κοινωνικού κράτους. " 


  • Επίσης : Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί  όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους και μικρομεσαίους επαγγελματίες στη συγκέντρωση που οργανώνουν συνδικάτα και κοινωνικά κινήματα την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.
  • Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί και η ΟΛΜΕ.Θα είμαστε όλοι εκεί! Όλους μαζί ενωμένους δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν!
Ώρα λήξης: Η ώρα της απελευθέρωσης! Πριν να έρθει μην φύγει κανείς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου