Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Συγκέντρωση υπέρ των συλληφθέντων για τις Σκουριές

asimbibastos news

Σειρά κινητοποιήσεων συμπαράστασης στους δύο συλληφθέντες της Ιερισσού ανακοίνωσαν περίπου στις 18.00, οι κάτοικοι οι οποίοι πραγματοποιούν από το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τοη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.


Έτσι, αύριο, Πέμπτη και μεθαύριο, Παρασκευή στις 18.00 το απόγευμα θα γίνει συγκέντρωση ενημέρωσης στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, στις 21.00 το βράδυ της Παρασκευής, θα κάνουν καθιστική διαμαρτυρία με κεριά έξω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο θα συγκεντρωθούν στις 12.00 το μεσημέρι στο άγαλμα του Βενιζέλου και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το αστυνομικό μέγαρο. Τέλος, την Κυριακή, στις 11.00 το πρωί, την ώρα δηλαδή της απολογίας των δύο κρατουμένων, θα κάνουν συγκέντρωση και πάλι έξω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, επικράτησε έξω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, όταν οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», τον περασμένο Φεβρουάριο, στις Σκουριές Χαλκιδικής, χαιρέτισα από το παράθυρο τους συγκεντρωμένους. Εκείνοι τους απάντησαν φωνάζοντας συνθήματα, ενώ κάποιοι ξέσπασαν προς τους αστυνομικούς που είχαν περικυκλώσει το κτήριο.




video platformvideo managementvideo solutionsvideo player video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου