Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΙερισSOS


asimbibastos news

ieriSOS
“Ο νόμος θα εφαρμοστεί.  Εάν οποιαδήποτε κοινότητα , χωριό ή κωμόπολη σε όλη την Ελλάδα , έχει την εντύπωση ότι μπορεί να μετατραπεί σε Γαλατικό χωριό και να εφαρμόσει δικό του Σύνταγμα , δικό του δίκαιο και την αυτοδικία ως κανόνα ζωής , αυτό δεν πρόκειται να περάσει… Ν.Δένδιας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη”

Ποιος νόμος εφαρμόζεται κε Δένδια με τις μαφιόζικες απαγωγές πολιτών που διατηρούν το τεκμήριο της αθωότητας στις 3 τα ξημερώματα από ένστολους μπράβους οικονομικών συμφερόντων?
Ποιο Σύνταγμα σας επιτρέπει κε Δένδια να ξυπνάτε και να τρομοκρατείτε με βίαιο τρόπο γυναίκες και μικρά παιδιά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι?
Κε Δένδια εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε ανάγκη να φτιάξουμε Γαλατικά χωριά , καθώς στην πλούσια Ιστορία μας έχουμε και Σούλι και Μεσολόγγι και Αρκάδι και τόσα άλλα.
Εκεί θα μας βρείτε ταμπουρωμένους με τ άρματα στα χέρια και το τραγούδι στα χείλι και θα σας περιμένουμε κι εσάς (αν τολμάτε) και τα τσοπανόσκυλα σας.
Κοπιάστε και θα καταλάβετε τι σημαίνει Μολών Λαβέ…

Αφιερωμένο στους ελεύθερους πολιορκημένους 


κατοίκους της Ιερισσού με την διαβεβαίωση ότι δεν


 είναι μόνοι τους . 


Δίπλα τους στέκονται όλοι 


οι Έλληνες που έχουν Πατρίδα , Τιμή και Αξιοπρέπεια.





3 σχόλια:

  1. ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΤ .

    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥς ΚΑΤΟΙΚΟΥς ΤΗς ΙΕΡΡΙΣΟΥ .. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕς . ______________________________ΒΗΜΑ 1) ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗς ΧΑΛΚΙΔΙΚΗς . ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤEΥΘEIΝΟΥΝ κομματικά ΤΙς ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙς .Προσέξτε ποιοί σας καλούν να εξεγερθείτε. Διοτι υπάρχει δόλος .Δείτε εδω το δόλο. .ΕΚΤΕΛΩΝΤΑς ΤΙς ΕΝΤΟΛΕς ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΔΕΙΛΆ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ,ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΜΠΟΥΛΑ ΤΗς ΕΞΕΓΕΡΣΗς, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΔΗΘΕΝ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙς ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ (ΌΠΩς ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΛΥΒΗ ΤΗ ΣΥΡΙΑ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1944 , Κ Λ Π .

    ΒΗΜΑ 2) ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΩς ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς .
    ΔΕΙΤΕ..
    και ετσι .ΠΟΛΕΜΑΜΕ ME ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΛΑ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗς ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥς ΝΟΜΟΘΕΣΙΑς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟς ΜΑς ΠΛΕΟΝ κοινοποιηστε το συνεχως ετουτο μεχρι να αποχωρισουν τα κόμματα απο την περιοχη . .
    ΚΑΘΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΙς ΣΚΟΥΡΙΕς ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ,, ΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕΝΩΝΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΑΤ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗς ΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ , ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥς ΕΠΙΤΕΙΘΟΝΤΩ ΝΑ ΗΤΑΝ (ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς ) ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ .. ΑΛΛΑ , ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥς ΚΑΤΟΙΚΟΥς ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ 120 . < τους εκφοβiζουν και τους λενε οτι θα μπλεξουν με το νομο> ...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΤΟΥΤΟ στους Κατοικους που αντιστεκοντε και που ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥς ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟς ΤΙΜΗΝΤΩΝ …. ΟΜΩς, ΑΛΗΘΕΙΑ , οτι δια της σιωπης των και χωρις οι ιδιοι να το γνωρίζουν , οτι εχουν ηδη ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς ΣΥΝΕΠΩς ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗςΤΩΝ , ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΩΝ . ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑ ΤΙς ΠΑΡΑΛΗΨΕΩς ΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ,ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ως ΕΧΘΡΟς ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕς ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ..ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗς ΤΩΝ , ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗς ΙΕΡΗς ΔΗΛΩΣΕΩΣ . Η ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ .

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙς ΕΝ ΔΥΝ , ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΟ ΕΔΩ..... ΝΑ ΑΝΑΦΈΡΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ως ΕΧΘΡΟς ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕς ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ΠΕς ΤΟΥς ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑς ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς.

    3) ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΖΗΤΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΛΠΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ . ΑΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΤΕ , ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΜΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ , ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩς ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΠΛΑΙΣΙΑ, ΤΙς ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ . ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΙς 24\11\2011 ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕς . ...
    ΖΗΤΑΜΕ(Σσε εθνικο και διεθνες πλαισιο) ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞ ...
    δειτε τη συνεχεια στο επομενο σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗς ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΗΣΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΑΤΣΟς Η Ο ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑς ΝΑ ΤΟΥς ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑΤΟΥς ΓΙΑ ΟΠΛΑ . .
    ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΕ , ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΑΙΟΥΝΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΗΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΜΜΕΣΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΙς ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς (αλλα και τις υπολοιπες ανεξαρτητες αρχες)

    ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ .ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς και διαχωριζουμε τις θεσεις μας απο τους προδοτες που σιωπουν και που ειτε ενεργά ειτε παθητικά υποθαλπτουν και υποκρυπτουν την προδοσια .Ετούτη την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε στον τοίχο μου , ή κάποια άλλη ανάλογη ,την καταθέτουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}…

    τους τα κοινοποιουμε την ιερη δηλωση μαζι με ετουτο το ανω σχόλιο

    _________……………………..https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι μια ομάδα συμπαράστασης στους κατοίκους της Ιερισσού. Για οποιαδήποτε πρόταση- βοήθεια, μπορείτε να απευθυνθείτε εκεί.
    https://www.facebook.com/groups/121492691364796/

    ΑπάντησηΔιαγραφή