Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Βουλή: Σκληρή επίθεση από τη Χρυσή Αυγή στον Ν. Δένδια

asimbibastos news



Τη στάση του υπουργού Δημόσιας Τάξης που «ενώ έσπευσε στη Μανωλάδα για να συμπαρασταθεί στους αλλοδαπούς, δεν έπραξε το ίδιο για τους Έλληνες στην ελληνοαλβανική μεθόριο που υποφέρουν από την εγκληματική δράση αλλοδαπών», στηλίτευσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός, αναπτύσσοντας επίκαιρη ερώτησή του  με αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο στα Κτίσματα Ιωαννίνων με πρωταγωνιστή αλβανό κακοποιό.

«Πρόκειται για ένα βαρύτατο έγκλημα σε βάρος δύο συνανθρώπων μας (σ.σ. το ζευγάρι των ηλικιωμένων που έπεσαν νεκροί από το χέρι του 30χρονου Αλβανού) που εξιχνιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία σε λίγες ώρες και ο δράστης συνελήφθη. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού», αρκέστηκε να πει στην απάντησή του ο κ. Δένδιας, ο οποίος επέλεξε να μην κάνει χρήση ούτε της δευτερολογίας του. 
Σχολιάζοντας τη σύντομη απάντηση του υπουργού ο βουελευτής της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στάση του, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο κ. Δένδιας «ενώ δεν απαντά στη Βουλή, είναι λαλίστατος σε συγκεντρώσεις φίλων του που βρίσκονται στις μασονικές τάξεις».
Οι κακοποιοί «έχουν γραμμένο» το υπουργείο και κάνουν ό,τι τους «γουστάρει», κατήγγειλε στο ίδιο έντονο ύφος ο κ. Λαγός και κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την τιμωρία της ρατσιστικής συμπεριφοράς που -όπως είπε- επιδεικνύουν οι αλλοδαποί σε βάρος των Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου