Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 17:15 - Χιλιάδες Έλληνες στην διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής

asimbibastos news
ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ. ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.


ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΥ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΧΡΟΣΟΛΥΡΑΤΩΝ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΛΕΤΕ ΓΙ ΑΛΛΟΥΣ... ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν ανεβάσω την είδηση θα είναι καλύτερος ο κόσμος σου; Πρόθεσή μου είναι να ενημερώνονται οι συμπολίτες μου. Γι' αυτό και ανέβασα απλά φωτογραφίες και βίντεο, χωρίς άλλα σχόλια. Δεν θα λογοκρίνω τις ειδήσεις που ανεβάζω. Όπως δεν λογοκρίνω ποτέ και τα σχόλιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρόφιμα και όχι μόνο μοιράζουν ο Σύριζα, η εκκλησία, δήμοι κλπ. Δεν κάνουν όμως σώου με την πείνα του κόσμου. Και σ' αυτόν εδώ τον τόπο που ζούμε ΟΛΟΙ έχουν δικαίωμα στο φαγητό, στην υγεία, στη ζωή. Οχι μόνον οι Ελληνες. Πεινάνε και τα ξένα μωράκια. Οι φασίστες ποντάρουν στην πολιτική αφασία μεγάλου μέρους του κόσμου για να το παίξουν πατριώτες! Χιτλερικοί μαχαιροβγάλτες είναι. Ξυπνήστε επιτέλους καταντάει αηδία. Δεν μπορώ να βλέπω να φαίρνετε παράδειγμα τη Χρυσή Αυγή χωρίς να καταλαβαίνετε τι εκπροσωπούν αυτά τα ρεμάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή