Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Χατζηδάκης για τους πλειστηριασμούς

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Χατζηδάκης για τους πλειστηριασμούς
«Θα εξαντλήσουμε, όπως κάναμε και πέρυσι, κάθε περιθώριο, για να έχουμε μία δίκαιη κοινωνικά ρύθμιση», ξεκαθάρισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας νωρίτερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA, απαντώντας σε ερώτηση για το αν γίνουν ή όχι πλειστηριασμοί μέσα στο 2013.

Ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι αυτή τη στιγμή έχουμε αναστολή πλειστηριασμών. «Οι ρυθμίσεις είναι σε ετήσια βάση. Θα πάμε ξανά σε διαπραγμάτευση. Όταν έρθει η ώρα θα ξανασυζητήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης.

Δείτε το βίντεο από το πρωινό του MEGA:




2 σχόλια:

  1. H KIBERNISH MAS EKOPSE(ME TO ETSI 8ELO) MIS8OUS SINTAKSEIS ARAGE IPOXREOUTE NA KANEI EBNOIKES RI8MISEI GIA TON DANIOLIPTH!!PREPI THN PROTI KATIKIA TOULAXSTON NA PROSTATEPSEI!!!MHN KSEXNAME O LAOS PLIRONEI KAI THN ANAKEFALEOPISEI TON TRAPEZON!!H KIBERNISH EINAI IPOXREOMENEI NA PROSTATEPSI TON POLITH APO THS TRAPEZES!!!PROGITE H EPIBIOSEI!!DIA8NES NOMOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια κυβέρνηση; Των προδοτών που μας κυβερνάνε; Που περέδωσαν την χώρα στους δανειστές; Που δανείστηκαν 230 δις, τα χάρισαν στις τράπεζες και τα φόρτωσαν στον ελληνικό λαό επιβάλλοντας του τα γνωστά μέτρα και καταστρέφοντας την χώρα; Ποια κυβέρνηση; Του Άδωνη Γεωργιάδη που είπε '' Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει!!!'';;;Από αυτή την κυβέρνηση περιμένουμε προστασία; Μια είναι η λύση και θα την δώσει ο Ελληνικός λαός!

      Διαγραφή